hotelier

Cum îți găsești clienți dacă ai o pensiune nouă, tematică?

Booking, Airbnb, bloggeri de travel, agenții de turism, reviste și emisiuni tv de nișă ar fi o soluție. O soluție bună, dar care necesită timp, efort mare, informație diversificată și interesantă pentru fiecare apariție și postare.

Toate acestea sunt ok dacă ai în familie un tânăr pasionat de content writing și are răbdare să vadă cum evoluează scrisul lui și engagement-ul pentru textele sale.

Între timp adultul din familie, care caută actualitatea momentului, ajunge să citească pe site-ul comunicatedepresa.ro articole precum ”Seminarul „Oportunități de digitalizare” – demers One-IT de transformare digitală în business”. Reține ideile:

” Acest eveniment a reprezentat o oportunitate excelentă pentru afacerile locale de a obține informații valoroase legate de implementarea noilor tehnologii în fluxul lor de lucru și de a primi răspunsuri la cele mai importante întrebări despre digitalizare.

Nicolae Onțiu, CEO & Fondator One-IT, este cel care a deschis seminarul cu prezentarea unor informații valoroase despre optimizarea activității, punând accentul pe beneficiile implementării corecte a tehnologiei în business. Mai mult, a subliniat pe tot parcursul evenimentului faptul că digitalizarea poate aduce eficiență, productivitate și, implicit, profitabilitate în orice domeniu de activitate, cu condiția ca tehnologia IT să fie integrată în mod corect în fluxul de lucru al firmei.”

Ce face adultul mai departe? Caută să digitalizeze mica pensiune nouă, tematică și discută și cu tânărul familiei. Ce rezultă din comunicarea și colaborarea lor? Necesitatea implementări unui sistem de rezervări pentru hoteluri și pensiuni, unul cu de toate dacă se poate. Și chiar se poate, un astfel de sistem este Platforma HotelRunne.

platforma hotelrunner

Tânărul casei caută informaţii, se documentează și îi prezintă părintelui următorul text:

Ce este HotelRunner și care sunt caracteristicile sale cheie?

HotelRunner este o platformă bazată pe cloud concepută pentru a ajuta hotelurile și alte afaceri de cazare să își gestioneze prezența online și rezervările. Oferă o varietate de funcții pentru a simplifica procesul de gestionare a unei afaceri de cazare online. Unele dintre caracteristicile sale cheie includ:

Rezervare mobilă – Un motor de rezervare receptiv la mobil, care permite potențialilor clienți să navigheze și să rezerve direct pe site-ul nostru folosind dispozitivele lor mobile.

Marketing online pentru hotel – Instrumente avansate de marketing online care ajută la creșterea vânzărilor online și promovarea pensiunii noastre către un public mai larg.

Analize și rapoarte – Analize integrate care ne permit să urmărim progresul site-ului nostru și performanța afacerii noastre în timp, ajutându-ne să luăm decizii informate pentru a crește rezervările.

Motor de promovare – Un motor de promovare care ne ajută să creăm oferte, reduceri și cupoane pentru a atrage mai multe rezervări și a crește veniturile.

Optimizare pentru motoarele de căutare – Caracteristici SEO-friendly, cum ar fi editarea titlului paginii, descrierile meta, optimizarea cuvintelor cheie și optimizarea imaginilor și a link-urilor, care ajută la îmbunătățirea clasării site-ului nostru pe motoarele de căutare.

Avem o pensiune nouă, tematică, știi cât de important este să fii prezent online. Oamenii caută cazare în mod constant și, dacă nu ești vizibil pe internet, riști să pierzi oportunități valoroase de afaceri. De aceea, HotelRunner poate fi o soluție excelentă pentru a gestiona prezența noastră online și rezervările online.

tehnologie de incredere

Platforma HotelRunner este una cloud-based, ceea ce înseamnă că poți accesa toate funcționalitățile sale de oriunde și de pe orice dispozitiv cu o conexiune la internet. Cu o interfață intuitivă și ușor de utilizat, HotelRunner oferă o serie de caracteristici esențiale pentru a ne ajuta afacerea de cazare să fie cât mai eficientă.

Una dintre caracteristicile cheie ale HotelRunner este motorul de rezervare mobil. Acesta permite potențialilor noștri clienți să navigheze și să rezerve direct de pe site-ul nostru folosind dispozitivele lor mobile. Acest lucru poate crește semnificativ numărul de rezervări online.

HotelRunner oferă, de asemenea, o gamă de instrumente de marketing online avansate pentru a ajuta la creșterea vânzărilor online și la promovarea afacerii noastre de cazare către un public mai larg.

HotelRunner este conceput pentru a ne oferi tot ce avem nevoie pentru a ne gestiona afacerea de cazare online. Oferă de la analize și rapoarte încorporate pentru a urmări progresul site-ului nostru, la un motor de promovare pentru a crea oferte, reduceri și cupoane pentru a atrage mai multe rezervări și pentru a crește veniturile.

În plus, HotelRunner are funcționalități prietenoase pentru optimizarea motoarelor de căutare (SEO), inclusiv editarea titlului paginii, descrierile meta, optimizarea cuvintelor cheie și a imaginilor, precum și a link-urilor. Acestea pot ajuta la îmbunătățirea clasamentului site-ului nostru pe motoarele de căutare, permițându-ne să obținem mai mult trafic către site-ul nostru și, în final, mai multe rezervări.

În concluzie, HotelRunner poate fi o soluție excelentă pentru afacerea noastră de cazare pentru a ne gestiona prezența online și pentru a crește numărul de rezervări și venituri. Cu caracteristicile sale puternice și interfața intuitivă, HotelRunner este o alegere excelentă pentru hotelurile și pensiunile care doresc să-și optimizeze operațiunile online.

parteneri hotelrunner

Ce face adultul după ce a citit textul? Este tare nedumerit. A înțeles din articolul cu Seminarul de importanța oportunităților de digitalizare dar o mare parte din termeni nu îi înțelege la fel de bine ca și tânărul său copil, care a crescut cu tehnologia odată. Tânăra sa pensiune tematică, dedicată și special amenajată familiilor cu gemeni este nouă și prea puțin prezentată potențialului public.

O bună documentare salvează noi afaceri și crează o bună bază de informații.

blog hotelrunner

Adultul, proprietar de pensiune nouă, tematică, aprofundează cele 5 facilități ale platformei HotelRunner importante pentru digitalizarea afacerii și notează ca la școală, la liniuțe, idei pe care crede că tânărul său copil nu le-a considerat importante:

Rezervări pe mobil- Serviciile HotelRunner sunt compatibile cu dispozitivele mobile.
Sună foarte bine ideea ”Adu-ți proprietatea în mâinile oaspeților tăi”.
Când oaspeții merg pe site-ul tău folosind un smartphone, designul acestuia trece automat la o temă mobilă special concepută.
Cu o singură atingere, oaspeții pot găsi locația cazării tale, pot accesa un motor de rezervare optimizat pentru mobil sau pot apela rapid recepția ta.

Marketing online hotelier- Stimulați vânzările cu instrumente de marketing online încorporate.
Funcțiile avansate de marketing online ajută la creșterea vânzărilor online ale locației tale.
Generați noutăți și creșteți vânzările cu oferte speciale – cupoane și promoții.


Motor de promovare– Crește-ți reputația și răsplătește-ți oaspeții cu oferte speciale.
Creați urgență, generați interes și sporiți-vă rezervările cu cupoane, oferte speciale și promoții.
Codurile de cupon de reducere pot fi configurate fie pentru o valoare fixă, fie pentru un anumit procent. Atribuiți datele și termenii reducerii – în special datele la care un cupon este valabil, minimul necesar pentru a obține o reducere și tipurile de proprietăți la care se poate aplica reducerea.

Plăți online– site-ul tău web și butonul de rezervare includ o infrastructură de plată online sigură care este compatibilă cu PCI-DSS de Nivelul 1. Acceptați astfel plăți online cu cardul de credit fără probleme.

Sistemul de rezervare al HotelRunner îți permite să acceptați carduri de credit și plăți PayPal prin integrarea mai multor furnizori de plăți online, gateway-uri de plată și bănci care oferă POS virtual.

Oaspeții tăi pot plăti pentru rezervările lor cu VISA, MasterCard, AMEX sau alte carduri de credit în plus față de PayPal.

Perspective– Luați decizii de afaceri mai inteligente și realizează adevăratul potențial al proprietății cu noua generație de platformă de business intelligence nativă în cloud.

Cu tablouri de bord și vizualizări gata de utilizat și complet personalizabile, înțelegeți și interpretați propriile date, descoperiți informații valoroase din acestea și obțineți rapid răspunsuri la întrebările dumneavoastră de afaceri.

pachete servicii hotelrunner

Într-un final și adultul înțelege ce face Platforma HotelRunne și anume:

Platforma centralizată adună laolaltă toate tarifele, din diferite platforme online, și le oferă clienților transparență în timp real – aceștia pot vedea pe loc ce tip de camere și ce oferte sunt disponibile, pe multiple platforme, rezervările fiind operate instantaneu. Vor avea un model bun de management hoteluri sau pensiuni.

Acum proaspeților proprietari de pensiune nouă, tematică, le este clar cum să își gestioneze afacerea cu ajutorul facilitaților platformei HotelRunne. Ție îți este clar?

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2023.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: