Cum arată sufrageria mea

                            Text written by Tyby

      Îmi plac locuinţele moderne. Mai ales cele cu sufragerii mari şi frumoase, mobilate cu piese de mobilier moderne şi de cea mai bună calitate, cum sunt cele de pe MobiliCasa.ro.

33


În curând îmi voi cumpăra o locuinţă nouă şi iau foarte în serios în calcul varianta de a-mi cumpăra de aici mobilă, deoarece gama de produse este foarte variată. Am posibilitatea de a opta pentru mobilă la comandă şi preţurile sunt foarte bune.

333
Momentan încă locuiesc cu chirie şi sufrageria mea nu este una atât de modernă pe cât mi-aş dori. Nu are sens să vă mint şi să spun că am mobilă de calitate de la MobiliCasa.ro sau mai ştiu eu de unde. Este o mobilă drăguţă, dar nu ceea ce eu aş cumpăra pentru locuinţa mea. Dar, îmi place într-o oarecare măsură şi mă face să mă simt cât de cât acasă.
Cel mai mult mi-a plăcut încă de la început biroul. Am în sufragerie un birou foarte generos, cam 200 x 120 cm. E un birou care are într-o parte două rafturi mici şi locul destinat unităţii centrale a PC-ului iar în cealaltă parte un sertar şi un dulap mai mic cu 2 rafturi.
Canapeaua este şi ea destul de drăguţă. Îmi place mult faptul că este extensibilă şi că are spaţiu de depozitare dedesubt. Astfel îmi primesc oaspeţii care rămân peste noapte în cele mai bune condiţii şi am unde să depozitez o mulţime de lucruri.
În sufrageria mea mai am şi o bibliotecă. Aceasta este formată din 3 rafturi pentru cărţi, o vitrină cu 3 rafturi în care îmi ţin produsele cosmetice, un dulap mare pentru umeraşe, dar şi cu un raft pentru alte haine. Deasemenea mai are încă două dulapuri mai mici în partea de jos. Are şi spaţiu pentru TV, însă în acel loc am un acvariu.
Sufrageria mea nu e decorată cu cine ştie ce obiecte. Am câteva vaze cu flori uscate şi un tablou pe unul dintre pereţi. Însă, nici nu pot schimba mare lucru din moment ce nu e locuinţa mea.
Cam aşa arată sufrageria în care stau momentan. Sper cât de curând să revin cu detalii despre sufrageria din noul meu apartament.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

3 categorii de produse Avon accesibile in campania 8 2017

mie mai 31 , 2017
     Cumpărăturile făcute inteligent, salvează bugetul familiei şi crează şi o bună dispoziţie. 🙂      Cunoaşteţi foarte bine senzaţia aceea de lucru bine făcut? Dacă da, atunci vă invit la o serie de cumpărături cu preţuri de 10.99 lei. 
%d blogeri au apreciat: