Creşte Blogal Initiative, cresc şi eu

     Nu ştiu sincer când şi cum am auzit de Blogal Initiative. Aveam blogul recent lansat şi nu îndrăzneam să mă amestec în blogosfera deja existentă. De fapt mă simţeam cu musca pe căciulă pentru că blogul meu era despre sex. Încă mai este şi acum, dar îndrăznind să mă înscriu la un concurs renumit, am fost sfătuită să îmi creez un alt blog, de la zero.  Aşa a apărut Ordine sau dezordine, care este un blog de testat, îndrăznit şi nu în ultimul rând de informat. Am scris pe el de la maşini, la epilat, de la campanii de susţinere a persoanelor cu dizabilităţi, la testat Call Center Flanco 😛

     Pot spune cu sinceritate că ador această platformă şi promptitudinea cu care ţi se răspunde la întrebări. Este minunat să ştii că deşi nu ai câştigat marele premiu pentru niciun text publicat, ai primit puncte de recompensare. Nu mi s-a întâmplat să mi se refuze un text. Înseamnă că nu scriu aşa rău. Desigur, scăpări mai am, dar „mă tratez”. 😛

     Campaniile cu premii garantate, sunt un deliciu. Aşa am primit un tricou şi o brăţară în urma susţinerii paralimpicilor, vouchere cadou de la Flanco şi ZorileStore.
Deşi nu am câştigat niciun premiu, cu punctele acumulate poţi să licitezi pentru produse personalizate. Şi mereu mă oftic, când, pe ultima sută de metri cineva licitează cu un punct mai mult 🙁 .
Ca o concluzie personală, Blogal Initiativ este o comunitate de informatori stilizaţi în arta scrisului. O comunitate care adună la un loc oameni dornici să înveţe. Nu sunt egoişti şi primesc mereu noi membrii!!! Te interesează?

3 gânduri despre „Creşte Blogal Initiative, cresc şi eu

Lasă un răspuns