Cremă de faţă cu aloe, gratis

De când cu sarcina, corpul meu se comportă diferit. Parcă nimic nu îl mai mulţumeşte. Cel mai mult m-a deranjat crema de faţă. Deşi foloseam una lăudată şi de marcă aleasă, parcă nu îşi făcea treabă. Îmi simţeam tenul strâns, deshidratat şi supărat. DA, SU-PĂ-RAT!! Nu era suficient că îmi dădeam silinţa să duc la termen o sarcină cu gemeni, mai aveam şi o faţă care era supărată pe mine..

Am încercat alte variante de creme cu acid hialuronic, dar nu am fost mulţumită. „Salvarea” a venit de pe Facebook. Şi nu, nu acea salvare cu sirenă şi echipaj pe ea, ci o altă variantă la problema mea.

Când vezi cuvântul „GRATIS” licărind pe ecran, nu eşti tentat să încerci?

14907609_10205747120997070_5433985472577539466_n

 Aşa am făcut şi eu. Am lăsat mesaj privat celor de la CollaZen şi am asteptat să mi se răspundă. Mi s-a spus că voi primi o cremă de faţă cu aloe pentru care voi plăti transportul 25 de lei. Cum am plătit sume mai mari pe produsele unor firme mai cunoscute, mi-am spus că nu am ce pierde.

   Prima dată am folosit-o chiar în ziua sosiri, apoi la câteva zile distanţă. Să nu credeţi acum că nu este bună pentru că am aşteptat câteva zile până la următoarea aplicare. De vină sunt bebeii. Am fost atât de ocupată cu ei, încât nici nu ştiu dacă în acele zile am reuşit să mă spăl pe dinţi.

    Revenind la cremă, produsul este bun. Are un miros plăcut, relaxant. M-am străduit să mă dau cu ea zilnic şi efectele se văd. Îmi simt tenul mai hidratat şi parcă o idee mai luminat. Pe site-ul lor scrie aşa:”Crema cu Aloe Vera vă ajută să luptaţi împotriva îmbătrânirii pielii, este ideală pentru pielea matură. De asemenea vă protejează faţa împotriva apariţiei ridurilor fine, datorită conţinutului său bogat în antioxidanţi, reglează nivelul de hidratare al pielii, are efect de lifting, creşte elasticitatea şi oferă fermitate pielii.” Eu spun că este suficient. O recomand cu mare plăcere. Este bună şi pentru un cadou.

Cât de bine îi sta în brad  😛   Pentru comenzi de pe site-ul celor de la CollaZen aveţi transport gratuit la valoare mai mare de 50 de lei. Rezonabil spun eu. transport-gratuit2

Dar vă rog să nu mă credeţi pe cuvant. Solicitaţi şi voi crema gratuită şi faceţi-vă propriile pareri.

În cazul în care nu vi se potriveşte crema, vă rog să mă anunţaţi şi vă caut una pe măsură 😛 ..

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

1 comentariu

  1. Am testat produse de la CollaZen – Ordine sau Dezordine spune:

    […] sa te cauti imediat in portofel de banuti pentru a cumpara acele produse interesante. Deja testasem Crema de fata cu aloe. Au avut cei de la CollaZen o oferta in care plateam doar transportul produsului. De cand am […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: