Concurs CollaZen

Pentru cine nu stie, am devenit fan produse CollaZen.

Ieri, acestia au lansat un concurs pe pagina lor de Facebook, cu produse tentante. Tema este simpla: Povesteste o intamplare hazlie cu produse cosmetice!

Nu trebuie sa fi un fan al paginii, sa dai Like sau legendarul Shere. Dar nici daca le dai, nu se supara, garantez eu. 😀

Pana acum am citit cum s-a folost crema de ghete pe post de rimel, crema de fata la calcaie, mobila lustruita cu crema de fata si spuma de coafat in loc de spuma de ras barba.

Premiile sunt cele de mai jos :

Daca v-am atras atentia, va invit sa povestiti intamplarile voastre cu cosmetice.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Avantaje rafturi paleti

Dum apr. 30 , 2017
Utile atat in domeniul casnic, rafturile isi arata cu adevarat utilitatea in momentul in care sunt utilizate in domeniul depozitarii marfurilor, adica in depozite in primul rand. Avand in vedere ca cerinta pe piata marfurilor este din ce in ce mai mare, acestea nu pot lipsi dintr-un depozit, indiferent ca […]
%d blogeri au apreciat: