Colecţia de porţi Prisma de la DAVOS EUROPE

Locuiesc în zonă de case. Primul lucru care îmi atrage atenţia la proprietatea unui vecin este gardul, apoi clădirea casei. Este ştiut că toţi îşi fac gardurile după puterea lor fizică sau financiară. Unii îşi fac garduri bune, trainice, alţii încearcă să imite prin alte materiale aspectul prezentabil al gardurilor de tipul PRISMA. De cele mai multe ori am văzut scândură, apoi scânduri de paleţi şi în ultimul rând tablă zincată. Chiar nu vreau să mă gândesc la munca celor care s-au chinuit să taie table zincate la dimensiunea fâşiilor de scândură numai pentru a imita un model.

Deşi cei ce imită modelul de gard şi poatra tip PRISMA s-au gândit numai la aspectul estetic, cei ce utilizează porţile originale PRISMA au şi avantajul de a fi practice.
Creatorul lor a îmbinat aspectul de plin cu cel aerisit. A gândit practic şi a creat un tip de porţi care să reziste în timpul rafalelor puternice de vânt, dar să permită şi aerisirea curţilor fără să se vadă ceva din viaţa intimă a locatarilor.

Şi această categorie de porţi are sub modelele ei şi anume:

PRISMA, aşezare orizontală a elemenților fără interstiţiu

poarta prisma
PRISMA V, profile aşezate vertical, cu posibilitatea de a personaliza interstiţiu

prisma V
PRISMA ESPACE 14, aşezare orizontală, distanţa dintre interstiţii este de 14 mm

poarta prisma 14
PRISMA ESPACE 40, aşezare orizontală, cu variaţia interstiţiului între – 2 şi 70 mm

poarta prisma 40
IDEA are profile poziţionate orizontal fără interstiţii urmate de o zonă aerisită din profile Ling 61, Prisma sau table perforate

poarta idea
ASYMETRIQUE, un mixt de zonă plină de profile şi două de aerisite

poasymetrique
MAGNETO are central o zonă plină de profile Prisma fără interisiţii iar pe lateral are o zonă aerisită din profile Ling 61, Prisma sau table perforate

poarta magneto
Diferenţa dintre aceste modele este aşezarea profilelor şi distanţa dintre ele numită interstiţiu. Acest interstiţiu variază între -2mm şi 70mm.

Porţile PRISMA pot avea o varietate de culori, două tipuri de mânere fixe externe, unul de 1m iar celălalt de aceeaşi înălţime cu poarta şi un spectru mult mai mare de elemente de personalizare ce pot fi suprapuse.

Ca elemente opţionale se pot pune cutii poştale, interfoane, video interfoane, yală magnetică, automatizarea de porţi sau alte dispozitive de control acces. În partea de echipare standard intră tot ceea ce face poarta să fie funcţională.

În funcţie de tipurile constructive, Porţile din Colecţia PRISMA pot fi pietonale, batante, culisante, cu canale inegale sau autoportantă în funcţie de spaţiu, nevoile sau dorinţele clienţilor.

Această gamă o găsiţi în portofoliul celor de la DAVOS. Ei produs porţi şi garduri din aluminiu. Viziunea lor este cea din paragraful de mai jos:

“Am pornit de la idea de a oferi altfel de produse pe piaţa din România care să se diferenţieze prin estetic, funcţionalitate, durabilitate şi atenţie la detalii. Încă de la început nu am fost de acord cu vorba românească “merge şi aşa”.

Pentru fiecare produs realizat căutăm perfecţiunea prin: estetic deosebit, rezistență în timp, soluţia tehnică abordată, preţ competitiv, respectarea termenelor convenite.”

Despre Davos Europe am mai scris un articol şi îl găsiţi aici.

De vă prezintă interes aceste porţi, puteţi să îi contactaţi folosind datele de mai jos.

Contact:
Adresa: DN 26, km5 +800 Galaţi, România
Ţel: +40 (728) 033 599
E-Mail: info@davos-europe.com

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: