Cofetăria Dulce Nana din Sectorul 5 livrează acasă

Salutare,

Faptul că stăm în această perioadă mai mult cu nasul în telefon sau în calculator nu este ceva neobişnuit. Nu este de apreciat, dar din lipsă de ieşit afară să spunem că se mai acceptă. Aşa am văzut şi o postare pe Facebook despre oferta Cofetăriei Dulce Nana. Mi-a atras atenţia prin două lucruri:

1. Faptul că de la ea am cumpărat pe 13 martie prăjituri pentru ziua soţului
2. Cred că este singura cofetărie micuţă ce livrează acasă din Sectorul 5.

Pentru că le apreciez produsele şi activitatea de livrat acasă am decis să le acord un interviu pe blog. Vă invit să vedeţi povestea din spatele cofetăriei Dulce Nana.

91528903_213685729939881_8934975630152302592_n

– Bună, cu cine am plăcere?
– Bună, numele eu este Alexandra Ioana Curcă.
– De când există pe piaţă Dulce Nana?
– Din 2018 am funcţionat doar cu laboratorul pentru evenimente.
– Care este povestea sau visul de dinainte de această cofetărie?
– În fiecare an de ziua mea, părinţii îmi cumpărau torturi care nu-mi plăceau, aşa că am vrut să învăţ să mi le fac singură. Dintr-un vis care la un moment dat părea foarte departe, am reuşit să-l aduc la realitate.
– Care a fost următorul pas în acest vis?
– Laboratorul. El a luat naştere cu ajutorul programului StartupNation 2017. Cofetăria cu punctul de vânzare am deschis-o anul trecut în noiembrie.
– Cine este în spatele cofetăriei?
– În spatele ei stau 2 persoane: eu, care sunt pasionată de dulce şi asociatul meu, care este pe organizare evenimente. Amândoi am muncit şi am pus bazele cofetăriei.
– Aveţi o prăjitură sau o reţetă care să vă reprezinte?
– Încă ne gândim la o reţetă de prăjitură care să ne reprezinte. O vrem dulce, pufoasă, care să-ţi amintească de casă şi copilărie. Între timp punem accent pe părerile clienţilor şi pe decorul prăjiturilor. Ne dorim ca oricine să-şi poată lua o prăjitură din ingrediente naturale care arată ca în locaţiile exclusiviste.
– Numele cofetăriei are o poveste?
– Da. Numele cofetăriei practic este al meu. Am un frate mai mic cre n-a reuşit să pronunţe Alexandra, aşa că mi-a zis Nana de când a învăţat să vorbească. Chiar şi în ziua de azi am rămas tot Nana, aşa că am asociat Dulce cu Nana şi zicem noi că s-a potrivit perfect.
– De ce Centrul Comercial Năsăud?

91911960_872339339946582_1508114849014480896_n
– În Centrul Comercial Năsăud am ajuns după multe căutări prin Bucureşti. Este greu să găseşti un spaţiu care să te avantajeze şi să fie ok din multe puncte de vedere. Au contat dimensiune, chirie, poziţionare. Pe de altă parte am crescut în Sectorul 5, ştiu tot.
– Cum percepeţi această perioadă?
– Perioada asta este una dificilă pentru toţi cei care au afaceri în domeniul Horeca. Nouă ni s-au diminuat încasările extraordinar de mult. Evenimente nu se mai fac, iar clienţii preferă să-şi asigure cele necesare pentru că într-adevăr nu ştim ce se va întâmpla în viitorul apropiat.
– Care a fost următoarea voastră mişcare?
– Am intrat pe comenzi online. Suntem activi pe Facebook şi Instagram. Luăm comenzile şi în 24 de ore le livrăm, prăjituri şi torturi. Acum ne pregătim pentru sărbătorile Pascale cu cozonaci şi pască.
– Vă consideraţi stabili pe piaţă?
– Fiind încă la început, noi mai avem de învestit, aşa că ne descurcăm cum putem. Reclamă pe Facebook şi comunicare rapidă şi eficienţa cu clienţii.
– Care este relaţia cu clienţii?
– Întotdeauna sunt mândră atunci când clienţii se întorc şi ne transmit gânduri şi energii pozitive. Am emoţii de fiecare dată când montez un candy bar sau livrez un tort. Simt că slăbesc 2-3 kg până primesc reacţia din partea clientului. Punem mult suflet ca totul să iasă perfect şi încă avem de învăţat.
– Cum percepeţi această branşă în care lucraţi?
– Această branşă este mereu în modificare. Gusturi noi, tehnologii noi. Trebuie să ne adaptăm rapid. Sunt mândră că am reuşit când lumea ne spunea că nu e uşor, ca zona nu e bună.
– Dacă ar fi să menţionezi acum un lucru bun legat de cofetărie sau de locaţie, ce ai spune?
– Sunt mândră când clienţii intră şi admiră decorul cofetăriei şi ne felicită pentru idei, culori şi simplicitate. Decorul noi l-am făcut, noi l-am gândit.

91609280_548357649146039_4135548301929873408_n
– Unde este în acest moment laboratorul?
– Laboratorul nostru este în aceeaşi locaţie unde este şi cofetăria cu punctul de vânzare.
– Ce mesaj doreşti să transmiţi cititorilor?
– Să ne urmărească activitatea pe Facebook şi Instagram. Nu se ştie când postăm o ofertă potrivită pentru ei.

Înainte de încheiere vă spun că echipa din spatele Cofetăriei Dulce Nana este tânără, la început de drum şi au nevoie de noi pentru a trece de această perioadă, nu numai ca afacere, dar şi ca venit de întreţinut familiile. Vă recomand să analizaţi şi oferta lor iar dacă locuiţi în Sectorul 5 puteţi să încercaţi şi o comandă de probă dacă nu le cunoașteți produsele.

dulce nana

Acest articol face parte dintr-o serie destinată micilor afaceri ce îşi desfăşoară activitatea în Sectorul 5.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dezinfectanți pentru mâini

joi apr. 16 , 2020
Salutare, Știu că unii încercați în acete momente să faceți rost de ingredientele pentru masa de Paște. Știu că sunteți stresați, obosiți și sătui de această situație tensionată. Aș vrea să vă mai relaxați și să încercați pe cât posibil să reduceți ieșirile din casă și să folosiți comenzile online, […]
%d blogeri au apreciat: