variante de cititor de coduri

Cititoare coduri de bare fără fir

Într-un depozit ai nevoie de spațiu de manevră, dar și un sistem contabil bine pus la punct. Un plus de valoare o aduc aparatele fără fir. Mai precis cititoare coduri de bare fără fir.

Cel mai des vedem în centrele comerciale aceste cititoare. Cele fixe, încastrabile, dar fără fir sunt cele peste care se trec produsul, apoi auzim bipăitul.

Cele cu fir sunt cele cu care se scanează de exemplu baxul de apă sau bere din căruciorul de cumpărături, apoi se pune în suportul tip cuier.

Însă, acelea mici, mititele sunt cele mai practice.

cititor coduri de bare fara fir

De cele mai multe ori nici nu trebuie să miști produsul din loc pentru scanarea lui. Sunt foarte utile pentru un inventar mai rapid. Sunt practice pentru obiectele mari, la care nu poți ajunge cu un cititor de coduri pe fir sau încastrat.

Experiența mea cu un cititor de coduri de bare a început acum vreo 8 ani. Lucram într-un magazin de piese auto, ce funcționa (cam ilegal) și ca services auto 🙁

Micul instrument mi se părea jucăria perfectă pentru a lucra cu mare drag și spor. Și chiar aveam. Micul cititor de bare îl foloseam la a citi prețul produselor, în cazul în care nu îl știam. Asta la începutul activității mele. Apoi când făceam recepția mărfii și introduceam NIR-urile în programul de contabilitate. Apoi, când facturam produsele comandate sau pentru expedierea produselor în țară.

Cititorul de coduri de bare mi se părea practic pentru că era foarte ușor, citea codurile de bare de la o oarecare distanță, uneori nici nu mă mai ridicam de la locul meu. Asta se întâmpla când primeam aripi de mașină, bară de protecție, tobe de eșapament, anvelope sau alte părţi componente de mașină de dimensiune mare.

Acel cititor de bare nu știu ce nume avea. Dar, vă pot recomanda un produs, numit Cititor coduri de bare fără fir CS3070

De ce vă recomand produsul? Păi are o greutate de 70 de gr, funcționează prin Bluetooth și include cablu USB. Are o memorie foarte practică dacă doriți să faceți stocuri sau inventar rapid. Acest produs scanează coduri de bare 1D. De reținut acest lucru. Ulterior puteți descărca informația scanată și păstrată în memoria sa de 512 MB. Memoria sa este nevolatilă.

Ca durată de folosire, acest cititor de coduri de bare fără fir are două moduri de funcționare: 12 ore în modul Bluetooth și 24 de ore în modul de scanare pe loturi. Ceea ce înseamnă că o singură încărcare a cititorului de coduri de bare este suficientă pentru o tură de lucru. Sau, poate chiar două, dacă nu se folosește la foc continuu.

Modul de funcționare a aparatului este intuitivă. Din acest motiv are numai două butoane. Principiul este ţintirea codului de bare, apeși, scanezi, gata. Aparatul scanează până la distanța de 114,3 cm. Asigură scanarea codurilor de bare de slabă calitate sau deteriorate. Aparatul funcţionează cu conexiune Bluetooth® la laptop, PDA sau smartphone pentru utilizări precum livrări sau gestiunea stocurilor.

Cititorul acesta de coduri de bare fără fir este mic, dar foarte util. De exemplu, articolelor scanate li se pot asocia data și oră în modul de lucru pe loturi pentru urmărire și gestionare.

Gata cu acest tip de cititor. Să trecem la următorul: Cititor coduri de bare incastrabile MP7000.

Sunt câteva variațiuni de mărime pe acest produs, dar voi scrie despre el la modul general.
În primul rând îl vedem în centrele comerciale. În proporție de 80% este la casele de plată a cumpărăturilor. Să fiu mai explicită: la casele asistate. Însă, pentru un contact mai direct cu el, vă spun că puteți să îl cunoașteți pe acest cititor de coduri de bare încastră la casele pentru clienți fără casier.

cititor incastrat de coduri de bare

Câteva date tehnice despre cititor:

 1. Permite aplicații pentru retail precum:
  Activități convenționale POS
  Viteză mare de scanare a codurilor de bare
  Scanare cupoane de reduceri și carduri de fidelitate
  Cupoane electronice (telefon mobil)
  Aplicații de fidelitate (1D și 2D)
  Articole cu coduri de bare Digimarc
  Captură cecuri și documente
 2. Permite o varietate de oportunități de piață precum:
  Magazine alimentare
  Hipermarketuri
  Centre comerciale mari
  Lanțuri de discount
  Magazine angro cu acces pe bază de legitimație de membru (warehouse club)
  Magazine cu prețuri reduse (cu categorii fixe de prețuri)
 3. Oferă viteză maximă de finalizare a tranzacțiilor și timp minim la casă pentru fiecare client, cea mai mare zonă de scanare de la această categorie și opțional, cititor pentru client pentru scanarea cupoanelor electronice și tipărite și a cardurilor de fidelitate.

Operațiunile de întreținere preventivă și asigurarea funcționării fără întreruperi a tehnologiei POS se poate gestiona de la distanță. Asta datorită instrumentelor software și funcțiilor de diagnoză predictivă.

tipuri de cititoare coduri de bare

Produsele prezentate în acest articol, dar și multe altele din aceeași familie sunt folosite cu succes de către următoarele firme:

clienti cititoare de coduri de bare

Pentru mai multe informații, vă las datele de contact ale site-ului ce le comercializează.

cititoare de coduri de bare idmag


Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: