Ceasurile, numai bune de oferit cadou

Când eram elevă îmi plăcea începutul de an şcolar pentru că reprezenta un fel de primăvară pentru mine. Aveam haine noi, rechizite noi, ghiozdan nou şi ceas nou.

Deşi îmi cumpăram câte un ceas la fiecare început de an, acesta nu reuşea să mă ţină până la finalul anului şcolar. Nu ştiu cum au fost create acelea dar nici cu mama lu baterie schimbată şi cu trei feştanii nu mai doreau să meargă.

Când mai intram într-un Mall şi treceam pe lângă un magazin de bijuterii mă opream minute în şir lângă vitrinele în care erau expuse ceasurile din argint. Mereu îmi promiteam în gând că “îmi voi cumpăra unul când voi fi mare”. Niciodată nu m-am gândit să îl primesc cadou. Văzând preţurile lor mi-am spus că ,,trebuie să muncesc şi să îl merit pe acel ceas,,.

Anii au trecut şi încă amân cumpărarea celui de argint însă am cumpăr destule ceasuri pentru cadouri Mereu mi s-au părut potrivite pentru orice ocazie. Dacă mai găseam şi ceasuri personalizate eram și mai încântată. Dar asta era atunci când nu eram măritată şi nu aveam copii. Acum dacă găsesc puţin timp liber pentru a căuta cadouri o fac pe net. Nenea Google le ştie pe toate şi îmi reaminteşte că totuşi…

proverb chinezesc

Într-o repriză din acesta de a căuta cadouri am găsit un site de bijuterii. Da, are bijuterii şi din argint, dar nu ceasuri. Însă… am găsit ceasuri Hande-made. Adică exact acel ceva ce merge dat cu drag personalelor speciale din viaţa mea.

Mi-au atras atenţia 3 dintre ele şi vă voi spune acum de ce.

Primul este un ceas cu o ceaşcă de cafea. Veţi spune că “este timpul” ca şi ceasul să stea niţel la o ceaşcă de cafea, oricum timpul trece cu sau fără el.

ceas personalizat

Acest model l-aş oferii surorii mele. Ea şi-a pus în mijlocul bucătăriei o placă de faianţă mare, da maaaaare cu câteva ceşti de cafea.

Ceasul cu nu numărul doi îl văd la mâna unei puştoaice ce tocmai a terminat cu BAC-ul şi merită ceva timp de calitate, de explorare.

ceas travel
Ceasul se numeşte Travel Diary 1058. Elementele decorative din interior sunt lucrate în FIMO şi pictate manual. Ceasul este dotat cu mecanism japonez “Miyota” şi rezistă în apă până la o presiune de 3 ATM.

Ceasul cu numărul 3 îl ofer unei visătoare, unei fete încă nemăritate. Aceasta încă îşi aşteaptă prinţul şi se gândeşte la rochia de nuntă ce va semăna izbitor cu cea a unei prinţese din basme.

ceas cu rochie

Şi acest ceas are decoraţiunile din FIMO. Are curea din piele şi acelaşi mecanism japonez “Miyota”. Geamul dublu este un avantaj.

După ce am ales cele trei cadouri au şi început să apară surprizele una după alta. Prima a fost o reducere de 17% la prima comandă.

reducere de 17%

A doua surpriză a fost cea cu voucherul în valoare de 33 de lei la următoarea comandă.

redicere de 33 lei

Surpriză cu numărul 3 este legată de numărul de produse.

reducele la produse

 

Iar ultimă surpriză a fost legată de transport. Acesta este GRATUIT.

transport gratuit

Păi cum să nu devii client al acestui magazin online când vezi câte oferte primeşti?

Tu ce spui, găseşti interesant acest magazin?

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

2 thoughts on “Ceasurile, numai bune de oferit cadou

  1. Mie sigur nu mi-ar parea rau daca as primi mai des cadou ceasuri. Si nici nu sunt pretentioasa. Nu pun mare pret pe branduri. Imi plac tare mult ceasurile mai colorate. Cred ca ma fac sa ma simt mai copil.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Găzduire web- serviciul de sine stătător

lun iul. 15 , 2019
Recent am anunţat un nou blog iar cineva, nu spun (Emil) nume, m-a acuzat de lipsă de profesionalism şi de calitate. Ceva de genul “Cum mama lu’ Ştefan cel Mare să faci blog pe subdomeniu în anul lu’ 2019”? Deşi am răspuns cât pot de calmă şi de civilizat, ceva […]
%d blogeri au apreciat: