„Cealaltă jumătate”… a articulaţiilor!

     Un stil de viață sănătos și activ sunt obiectivele multor clienţi moderni. Esențial pentru cola.JPGa realiza acest lucru este rezistența oaselor și a articulațiilor. Pe măsură ce populația globală îmbătrânește, problemele de sănătate legate de articulații și oase, devin tot mai frecvente. Oamenii activi, cum ar fi sportivii, pot întâmpina dureri articulare sau leziuni ale țesutului conjunctiv ca urmare a unor exerciții de mare intensitate.
Având în vedere acest lucru, clienţii caută modalități de a menține sănătatea articulațiilor și a oaselor căutând produse cu beneficii suplimentare pentru a ajuta la menținerea stilul lor de viaţă activ.

     „CollaZen+ este un supliment grecesc dietetic de băut unic pentru sănătatea articulaţiilor, îmbogăţit cu o formulă unică integrată compusă din şapte ingrediente: sulfat de condroitina, glucozamină HCl, vitamina C, MSM, biotină, acid hialuronic şi colagen hidrolizat. CollaZen+, spre deosebire de restul suplimentelor întâlnite pe piaţă, conţine colagen hidrolizat Peptan (R), cu cea mai mică masă moleculară. De asemenea, acesta conţine îndulcitorul sucraloza acid hialuronic recomandat de American Food and Drug Administration (FDA), pentru a fi utilizat de către persoanele cu diabet zaharat.”

     Mai multe informaţii despre produsele CollaZen găsiţi pe pagina lor.

Lasă un răspuns