„Cealaltă jumătate”… a articulaţiilor!

     Un stil de viață sănătos și activ sunt obiectivele multor clienţi moderni. Esențial pentru cola.JPGa realiza acest lucru este rezistența oaselor și a articulațiilor. Pe măsură ce populația globală îmbătrânește, problemele de sănătate legate de articulații și oase, devin tot mai frecvente. Oamenii activi, cum ar fi sportivii, pot întâmpina dureri articulare sau leziuni ale țesutului conjunctiv ca urmare a unor exerciții de mare intensitate.
Având în vedere acest lucru, clienţii caută modalități de a menține sănătatea articulațiilor și a oaselor căutând produse cu beneficii suplimentare pentru a ajuta la menținerea stilul lor de viaţă activ.

     „CollaZen+ este un supliment grecesc dietetic de băut unic pentru sănătatea articulaţiilor, îmbogăţit cu o formulă unică integrată compusă din şapte ingrediente: sulfat de condroitina, glucozamină HCl, vitamina C, MSM, biotină, acid hialuronic şi colagen hidrolizat. CollaZen+, spre deosebire de restul suplimentelor întâlnite pe piaţă, conţine colagen hidrolizat Peptan (R), cu cea mai mică masă moleculară. De asemenea, acesta conţine îndulcitorul sucraloza acid hialuronic recomandat de American Food and Drug Administration (FDA), pentru a fi utilizat de către persoanele cu diabet zaharat.”

     Mai multe informaţii despre produsele CollaZen găsiţi pe pagina lor.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Salamurile de la Caroli au de acum o etichetă inovatoare

joi mart. 16 , 2017
     Mult timp nu am putut mânca mezeluri. Nu au vrut bebeii din burtică. Nici acum nu pot spune că mi-am revenit cu toate alimentele după sarcină. Încă îmi este greu să mănânc carne de pasăre sau pătrunjel şi leuştean în mâncarea gătită. Şi când mă gândesc că erau […]
%d blogeri au apreciat: