sediu enel- bulevardul mircea voda

Ce ușor se schimbă titularul de contract la ENEL MUNTENIA

Evrica, am reuşit să schimb titularul de contract la energie electrică!!! Asta după ce am plecat urechea la bârfele spune la unul şi altul. Cea mai des întâlnită bârfă era aceea cu suma de 4000 de lei necesară pentru schimbarea contractului, mai ales dacă titularul este decedat.

Ce m-a determinat să fac în sfârşit acest pas?

Păi o vizită neaşteptată a unui tânăr la poartă. Acesta a anunţat că a venit pentru actualizarea datelor din contract. Cum eram grăbită să plec, l-am rugat să îmi dea adresa unui sediu unde să merg eu să mă informez. A fost simplu iar sediu de care aparţin este cel de la Mircea Vodă. I-am mulţumit şi tocmai peste o săptămână am ajuns. Vedeţi ce m-am grăbit, nu?            😀

Cu nu prea mare chef de ducă dar deja sictirită de la o conversaţie avută înainte de a intra în sediul Enel situate pe Bulevardul Mircea Vodă, mă aşez la coadă pentru bonul de ordine. Privesc în sală, analizez elementele moderniste şi tehnologice şi constat că merge destul de bine aşteptatul. Îmi aud numărul bonului și merg unde mi se indică. Doamna de la birou îmi dezminte bârfa şi îmi spune că îmi lipseşte factura actuală din acte pentru a putea face noul contract. Mi s-a cerut așa:

                                                  -act identitate
                                                  -certificat deces titular
                                                  -factură actuală
                                                  -cerere tip de la ei
                                                  -certificat de moștenitor

Revin după circa două săptămâni (repet, vedeţi graba mea? 😀  ) cu actele necesare şi mă pun la coadă. O mamaie-goarnă ţipă cât o ţin plămâni că nu pricepe de unde are ea deducere de 500 de lei că ea a plătit mereu la timp şi tot ce a consumat. Că nu crede ea că a venit Gigi de le 4 să îi plătească ei factura pentru că are el un plus de bani. Băi nene, da circ nu glumă şi ce forţă în băbătia de un metro şi puţin…

În fine, îmi vine rândul şi merg la biroul indicat. Doamna a fost corectă şi explicită cu mine. Mi-a răspuns la întrebări şi m-a lăsat să fac poze la produsele expuse pe perete. Am făcut acele poze pentru voi, pentru a vă putea informa corect.

electrocasnice in rate
ENEL MUNTENIA oferă în rate clienţilor săi următoarele produse:

7 modele de centrale termice în condensare, din care două erau expuse în sediu.

modele de centrale in rate enelcentrale termine oferite in frate de encentrala in rate de la enel
Aer condiţionat, expus în sediu.

Becuri economice de la Philips, expuse în sediu în număr suficient de mare.

Aceste produse sunt in oferta pentru luna în curs (iulie 2019).

Pentru finalizarea noului contract de furnizare a energiei electrice am fost întrebată ce fel de tarifare doresc şi ce presupune fiecare. Eu am ales serviciile de tip Enel Fix Relaxat pentru că prefer să fiu asigurată decât să umblu după rezolvare. Vedeţi în imagine ce costuri presupune.

tarife enel

Când mi-au fost explicate beneficiile acestui tip de contract nu am putut decât să mă bucur. Două intervenţii de urgenţă într-un an și gratuite, nu sunt de colo, şi ce să mai spun că aceste intervenții nu sunt limitate numai la situaţiile legate de energia electrică. Vedeţi în imagine ce servicii de urgenţă se oferă.

serviciii oferite de enel

Pentru ziua de azi sunt mulţumită, am primit și un pix verde 😀 . Acum mai rămâne să termin de publicat acest articol 🙂

pix verde de la enel

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

2 comentarii

  1. Cristina Dragomir spune:

    Bine de stiut ca nu se face greu. Mai naspa ca trebuie sa te duci la sediu si sa stai pe la coada daca ai nesansa sa nimeresti intr-o zi in care li s-a sculat tuturor sa mearga la Enel. Oare online se poate face cererea si se pot depunde actele cerute?

    1. Ordine sau dezordine spune:

      Nu stiu de online si sincer nu ma gandisem sa caut 😀

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!