Ce tipuri de scaune se mai folosesc in localuri

      Cu totii ne dorim sa participam la evenimente interesante, dar cand acestea se prelungesc neasteptat de mult, ne dorim un scaun confortabil pentru a ne bucura de eveniment pana la capat.

        In functie de eveniment, salonul unde are loc activitatea isi alege decorul. Un salon de evenimente nu mai este standard. Nu mai mergem la un Salon doar pentru nunti, botezuri si mai nou divorturi. Activitati 3D, lansari de produse sau cereri de casatorie inedite au loc in locatii neconventionale.

     Cateva astfel de locatii sunt Complex Castel Mosnita, LOBBY Salon Evenimente-Proiectare 3D, Aqua Blue- Evenimente Land Marlex sau Balroom Casa de Casatorii Slatina.

     Unei astfel de locatii, ii sade bine cu scaune atragatoare si potrivite locatiei.

 

Scaune moderne tapitate

 

     Scaunele de mici dimensiuni sau supraponderale tapitate, mereu vor fi apreciate. Mixurile de culori si senzatia placuta la atingere, va face ca evenimetul la care sunt folosite sa fie unul de succes.

 

Scaune din plastic

 

scaune 3.jpg

     Scaunele din plastic sunt mai apreciate de tineret, mai ales din pricina energiei lor debordante. Lovirea lor repetata neintentionata si murdarirea cu bauturi sau aperitive nu le afecteaza, nestricandu-le aspectul sau rezistenta.

 

Scaune din tehopolimer

 

scaune 3.jpg

     Scaunele de tip tehnopolimer sunt mai noi pe piata. La fel de atragatoare si viu colorate, incep sa fie apreciate atat de clienti, cat si de locatiile unde sunt folosite. Designul lor uneori mult prea futurist le transforma uneori in obiecte de arta si nicidecum in scaune obijnuite pe care vrei sa te asezi.

     Cu alte cuvinte, scaunele, au ajuns sa fie la limita intre fotoliu comod si piese de arta abstracta. Cu toate acestea, ele sunt folosite si apreciate atat de clienti, cat si de designerii de interior, care pregatesc atat de iscusit saloanele de evenimente.

     Pentru mai multe imagini cu saune comode sau saloane pentru viitoarele voastre evenimente, vizitati site-ul evohoreca.ro .

 

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Milano 64 a deschis un nou magazin în zona centrului vechi bucureștean

sâm iul. 1 , 2017
Totul a început cu un mail. „Salut, Eşti invitata noastră mâine, 29.06.2017 la ora 19:00 PM la o seară de socializare în domeniul fashion, un pahar de prosecco şi o muzică frumoasă în surdină. Cu această ocazie îţi dăm întâlnire direct în noua locaţie a magazinului nostru din România, situată […]
%d blogeri au apreciat: