modele porti de acces davos

Ce garduri și porți de acces sunt acum în trend?

Mult timp am admirat casele mari. A se înţelege şi acele vile relativ micuţe ca amprentă la sol, dar cu o suprafaţă utilă mai mare la etaj sau mansardă. O astfel de casă sigur are şi ceva curte şi musai maşină, motiv pentru care amprenta la sol este mai mică.

Garajul este sau nu este integrat în casă, dar accesul către el nu mai este practic printr-o poartă din scânduri de lemn ce neapărat trebuie manevrat manual. Şi uite aşa se gândeşte proprietarul la o metodă practică şi avantajoasă.

 1. Începe să caute materialul potrivit:

  – Materialul din care se confecţionează poarta poate afecta stilul prin limitările constructive
  – Serviciile de întreţinere ulterioare
  – Costurile de achiziție
  – Condiţiile climatice din zona clientului.

 2. Să aleagă tipul de deschidere al porţii. Ca modele constructive de porţi se găsesc:

  *Porţi batante
  *Porţi culisante
  poarta culisanta*Porţi culisante autoportante.

 3. Să aleagă modalitatea de acces, dacă să fie manuală sau automatizată.
 4. Aspectul produsului să se integreze perfect în totalitatea ansamblului rezidenţial, dar să nu facă notă discordantă cu restul străzii.

  poarta cu canate inegale

 5. Să ţină cont de neprevăzutul reprezentat prin defectarea secţiunilor de porţi iar în final furnizorul care să întrunească cam toate cerinţele lui.

Mai nou, poarta şi gardul sunt o carte de vizită pentru cei din casă. Un gard inestetic şi necalitativ nu poate decât să atragă priviri dezaprobatoare. Un gard modern, realizat din aluminiu este şi durabil şi estetic. Asociat cu o poartă din aceeaşi gamă nu face decât să sporească atractivitatea proprietăţii. Ba mai mult, îi dă un plus de valoare în cazul în care propietarea este de vânzare.

poarta-ornament-inox

Porţi aerisite, potrivite pentru o casă cu o curte interioară, porţi pline care îţi oferă intimitate sau porţi cu un stil care desăvârşeşte designul exterior al clădirii tale” vei găsi la Davos Europe. Recomandarea am găsit-o într-un articol.  Accesând site-ul recomandat în articol, am găsit o gamă variată de garduri şi porţi din aluminiu.

Deşi au produse standard la prima vedere, “Davos vă poate oferi suport complet în automatizarea porţilor de aluminiu folosind motorizări de ultima generaţie.” Indiferent că veţi alege produse din colecţiile Compact, Prisma sau Supreme, elementele pot fi personalizate pe segmenţi. Inclusiv se poate face automatizarea porţii după finisarea ei pe tipul “manual”, chiar dacă asta înseamnă să se spargă din finisările betonate ale ansamblului.

Deşi în ultima vreme se tot foloseşte fier forjat din ţeavă rectangulară, aluminiul a luat avânt ca material pentru garduri şi porţi. Mai ales pentru uşurinţa de prelucrare, întreţinerea uşoară şi aspectul personalizat care poate să meargă până la efect de lemn.

Aluminiu deşi rămâne un material scump, oferă o durată de viaţa mult mai mare ca fierul forjat.

Printre avantaje se numără utilizarea lui în toate regiunile, inclusiv la malul mării deoarece e un material care rezistă la coroziune.

Produsele Davos Europe le găsiţi distribuite din Bucureşti, Galaţi, Timişoara, Cluj-Napoca şi Arad. Dar… puteţi să deveniţi şi distribuitori de produse Davos dacă doriţi. Tot ce trebuie să faceţi este să trimiteţi un email la adresa info@davos-europe.com .

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

5 comentarii

 1. Multumesc mult pentru recomandari 🙂

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Cu mare placere.

 2. Excelent articolul, multumesc mult pentru recomandari.

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Cu mare placere.

 3. […] Despre Davos Europe am mai scris un articol şi îl găsiţi aici. […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!