Ce fel de lenjerie de pat preferă copiii?

Lumea viselor este tare frumoasă. Deși ideea de a merge la culcare nu este prea plăcută pentru copii, o lenjerie de pat poate transforma patul într-un tărâm de vis.

Fie vara cât de frumoasă, de somn tot avem nevoie. Cu mic, cu mare, ajungem în pat. Înghesuiți sau lejer întinși tot vedem lenjeria de pat. Putem vedea un material monocolor, multicolor, cu forme geometrice sau desene impresionante de tip 3D.

Pentru adulți o lenjerie de pat trebuie să iasă în evidență prin opulență. Cel puțin asta am observat pe Facebook în ultima vreme. Dar pentru copiii cum este?

Eu aș spune total diferit. Copiii nu au prea mult acces la internet (sper eu) și încă se gândesc numai la ei. Sunt egocentriști de la Mama Natură până reușesc să își dea seama cam care este treaba cu ei și restul lumii.

Ce au în comun o lenjerie de pat și desenele animate?

Păi fix desenele animate. Ce poate fi mai frumos pentru un copil decât o continuare a desenelor animate? Chiar dacă nu sunt chiar animate, imprimeurile de pe lenjeria de pat îl poate face foarte fericit pe copil. Cu siguranță în mintea lui se desfășoară diferite fantezii.

Dacă vrei să crești bucuria copilului tău și să îi dai somnicuri plăcute, alege lenjerie de pat cu personaje din desene.

În funcție de vârstă, lenjeria de pat poate fi cu imagini din desene, filme, sporturi sau jucării preferate.

lenjerie pat cu desene

Îți pot recomanda un site unde vei găsi cel puțin o lenjerie de pat cu Hello Kitty (1), Hippopotamus (1), Jurassic (1), Lego Friends (1), Harry Potter (1), Mickey Mouse (1), Spiderman (3), Avengers (1), SuperMario (1), Little Pony (1), Minecraft (6), Angry Birds (1), Minnie Mouse (8), My Little Pony (1), Baby Shark (1), Balerină (1), Paw Patrol (3), Pisică (3), Pompieri (1), Bear (1), Princess (3), Real Madrid (1), Sofia (1), SuperZugs (1), Teddy Bear (1), Trolls (1), Bing (2), Câine (1), Cars (2), Unicorn (1), Winnie (1), Detexpol (1), Dragon (4), Emoji (1), Fairies (1), FC Barcelona (1), Fotbal (1), Frozen (6).


Cu un total de 69 de lenjerii de pat pentru copii, cu siguranță vei găsi ceva pe placut copilului tău. Sau a copiilor, în cazul în care ai mai mulți.

Site-ul ce care vorbeam are nume special, și anume e-CADOU.com Și nu cred că este greșit să oferi cadou o lenjerie de pat pentru copii. Mai ales pe timp de vară, când căldura ne face să transpirăm destul de mult.

O iritație de la transpirație sau căldură apare imediat la copii și poate degenera în ceva mult mai neplăcut. Vă spun din experiență. Fix asta a pățit Alin al meu. Deși schimbasem lenjeria de pat recent, astăzi am făcut-o iar.

Pe la 5 ani copiii au deja preferințe. Își aleg hainele, jucăriile, lingura cu care mănâncă. În acest fel își aleg și lenjeria de pat. Și o aleg deja cu gândul la ce vor visa, nicidecum că ar vrea să doarmă. Ei ar vrea dacă se poate să viseze fără să doarmă.

Puteți alege pentru copilul sau copiii dumneavoastră oricare lenjerie de pat din cele prezentate mai sus. Lenjeriile sunt realizate din bumbac 100%. Toate materialele sunt antialergice, antiperspirante şi nu conţin substanţe toxice. Adică sunt potrivite și pentru copii ce au dermatită atopică sau o dermatită de contact, precum Alin al meu.

Pe site-ul e-CADOU.com primești și recomandări. Sau sfaturi pentru întreținere, cum se menționează pe site.

Întreţinere: Spălare la max.30 gr. C. Interzisă utilizarea înălbitorului. Interzisă curăţarea chimică şi îndepărtarea petelor cu solvenţi. Se poate călca la temperatură medie.

Sper bucuria copiilor, sunt câteva lenjerii de pat ce vin cu cadou garantat. Pot fi un rucsăcel de bumbac sau cutie sandwich şi sticluţa apă.

lenjerie cu cadou

Știu că o lenjerie de pat, chiar și pentru copii, nu este un cadou de vară, cum poate așteptați să găsiți în articolele mele din această perioadă. Însă, sănătatea trebuie să o păstrăm petru toate celelalte cadouri.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Săptămâna meseriilor, explicate copiilor

vin iul. 2 , 2021
Când niște reguli aiurite îmi spun că nu pot da copiii la grădinița de vară, caut locuri unde copiii pot învăța fix ceea ce nu se mai învață în România: PRACTICĂ. Salutate, acest articol este cumva ca o continuare la tot ce a însemnat anul trecut cu grădinița online și […]
spălatprie haine
%d blogeri au apreciat: