Ce accesorii purtăm atunci când ninge?

Anul 2021 a început. Ne aduce un plus faţă de 2020: ideea că putem trăi pe acest pământ cu virusuri complexe. Cu sfaturi şi recomandări testate de milioane de oameni din zeci de ţări. Cu plăcerea de a ne bucura de fiecare clipă de libertate.

Ce dacă purtăm mască de protecţie, gel dezinfectant în geantă şi mănuşi de unică folosinţă? Sunt numai obiecte ce ne aduc mai aproape de vechea libertate. De ieşitul din casă pentru mersul la muncă, la cumpărături, la medic. Deci nu mai suntem sfătuiţi să rămânem în casă panicaţi şi rupţi de cele necesare. Totuşi nu trebuie să abuzăm de ieşiri şi de grupurile mai mari de oameni. O mică imprudenţă poate rezulta o mare problemă.

Cu toate acestea, luna ianuarie este cum este. Ninge, viscoleşte, plouă. Este frig şi suntem grăbiţi. Dar ce accesorii purtăm când ieşim afară? Mai ţinem cont de trenduri? Culoare? Non-culoare? Ce face diferenţa?

În primul rând sunt recomandate materialele impermeabile. Piele şi pielea ecologică sunt materiale calitative ce pot îndura ieşitul afară în miez de iarnă.

Dar culoarea? Ei bine, dacă afară viscoleşte sau chiar ninge liniştit o pată de culoare pe accesoriile tale sunt un plus. Eşti observată imediat de la distanţă în caz că aluneci de gheaţă sau te trezeşti cu ceva zăpadă în cap de pe o streaşină de clădire.

Uneori micile accesorii fac marea diferenţa

De ce? Pentru că am auzit destul de multe poveşti cum un domn oarecare sare în ajutorul unei domniţe la ananghie. O domniţă ce avea o geantă colorată, un ghiozdan impermeabil sau un ceas colorat şi elegant. Cam asta a reţinut el din toată acţiunea de salvare care s-a petrecut destul de repede.

Însă, putem încă să mai facem o bună impresia la un interviu, la o slujbă religioasă în mare intimitate, la un zoom cu colegii sau şedinţa cu părinţii. Atât timp cât este online activitatea şi ne setam singuri temperatura din casă sau camera unde lucrăm, putem să purtăm accesorii fără sezon.

Ba mai mult, putem să luăm avans sezonului şi să ne imaginăm deja într-o grădină de primăvară, pe faleza unei mări sau în târgul de toamnă. Nimic nu îţi interzice să porţi accesoriile ce îţi dau o stare de bine, stare că te poate face mai creativă, productivă, stăpâna de sine.

Pentru tine care vor fi primele accesorii pe care le vei cumpăra anul acesta?

O geantă, rucsac, un ceas eleganta sau un colier floral? Vei opta pentru culoare sau non-culoare? Preferi accesorii mici sau mari? Eşti tipul elegantă sau Flower Power? Eşti adultă, maturitatea întruchipată sau o veşnic adolescentă? Preferi un accesoriu unic per purtare sau alegi combinaţiile de accesorii? Vrei seturi când faci cumpărături sau un accesoriu pentru o ocazie anume?

Părerea mea este că atât timp cât respecţi normele de siguranţă, de igienă şi bun simţ, vei avea timp suficient să le încerci pe toate. Ba mai mult, poţi face cumpărături împreună cu o prietenă sau cu mama ta. Puteţi să vă luaţi seturi de câte 3 sau 4 produse şi să plătiţi cât pentru 1unul o cafea bună şi transport.

Poţi să îţi cumperi o geantă, iar una să o primeşti gratis. Îţi poţi alege acel colier floral cu care vei face impresie de fiecare dată când zâmbeşti. Şi nu uita de toate poşetele şi rucsacurile albastre ce merg atât de bine cu o fugă în Vama Veche, pe plaja mare din Călăraşi sau un city break la vreo 2 ore distanţă de România.

Toate aceste accesorii le poţi avea de vizitezi şi site-ul wevelvet.ro.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cât fitness intră într-o pauză de film?

lun ian. 18 , 2021
Statistic vorbind undeva între 5 şi 10 minute. Practic, mult mai puţin. Asta dacă nu îţi pregăteşti din timp aparatura pentru fitness. Sau ţi-a luat prea mult timp să te pregăteşti pentru serbarea acestei zile? Îţi spun la final ce zi este și îți enumăr cele 10 beneficii ale fitnessului […]
%d blogeri au apreciat: