Cauți sandale mărimi mari?

Ce faci când ști că tu ai o mărime mai aparte și greu îți găsești ceva comod, frumos și calitativ? Când începi căutările de sandale pentru a fi sigură că nu ești luată prin surprindere precum firma de salubritate în plină iarnă?

Primăvara vine cu bucurie și culoare. Cu straturi mai puține de haine și cu sandale în picioare.

Țin minte că în anii trecuți luna martie a fost foarte călduroasă și mă procopseam cu primul bronz, model de tractorist. Cu picioare coapte în adidași impermeabili. Cu unghii afectate de încălţămintea nepotrivită.

Atunci era momentul pentru mine pentru a căuta sandale.

Să cauți sandale damă mărimi mari nu este ușor

Purtând măsura 39 și uneori 40(în funcţie de calapodul firmei) îmi este destul de greu să îmi găsesc ceva potrivit. Nu mai spun de frumos. Zici că au intrat modelele drăguțe în grevă și nu vor să încalțe persoanele ce au ca mărime la picior de la 39 în sus.

Țin minte că acum 2 ani am purtat o vară întreagă o pereche de sandale ce erau notate cu 39, dar clar erau un 38. Mi-a fost jenă mai fac o schimbare din moment ce mai făcusem una, de la un model, la altul. Și uite așa m-am chinuit toată vara, spunându-mi în gând că diseară caut alte sandale mai potrivite.

Anul acesta mi-am propus să caut de acum. Deși este mijlocul primăverii, vremea nu este de sandale, clar. Dar, am timp berechet să caut acel ceva ce este potrivit pentru al meu picior mare. Vreau să nu mă mai simt un monstruleț femeie ce poartă niște chestii în picioare. Vreau ceva colorat și eventual cu toc. Un toc mediu, să fie purtabile și la o ieșire mai lungă.

Sandale damă cu toc mediu

La o căutare pe internet găsesc marile magazine ce au și prețuri pe măsură. Însă magazinele online de tipul platformă de găzduire alte magazine au cam aceleași modele de sandale damă. Motiv pentru care plec de la ele și încep să caut alte și alte site-uri mai micuțe, dar cu sandale frumoase chiar și pentru mărimea 39 și 40.

Cum se poartă un toc mediu?

Un toc mediu face piciorul și postura unei femei mai plăcută.
Un toc mediu și lat dă încredere pentru o zi întreagă.
Un toc mediu ți gros este recomandat femeilor mai corpolente.
Tocul mediu este destinat ținutelor de zi.
Un toc mediu colorat este fix eleganța aceea ce începe din cap și se termină la picioare.

Ce-i drept sandale damă fără toc sunt mai degrabă sandale pentru domnișoare:) Motiv pentru care voi arăta câteva modele colorate, cu toc mediu, fix pe mărimea 40. 😀

sandale cu toc lat

Aceste modele sunt confecţionate din piele ecologică. Au tocul între 6 și 8,5 cm. Deci potrivite și pentru mamele ce ies cu copilașii la plimbare.

Următorul model este mai deosebit și prin aspect și prin mărime. Este pentru măsura 41. O măsură ce nu o găsim de fel atrăgătoare. Cu toate acestea am găsit site-ul ce are un model aproape similar cu cel al dansatoarelor latino. Mă și văd dansând o salsa sau o bachata senzuală.

 sandale dama toc  mediu

Acest model are tocul de 8,5 cm și este confecţionat cu piele ecologică.

Sper că recomandările mele să vă fie de folos și să nu renunțați la feminitate numai pentru că sunteți înzestrată cu o mărime mare la picior. Sandale foarte feminine se găsesc și la măsura 39, 40 și chiar 41. Cel puțin eu asta am văzut pe site-ul moro.ro:)

Să vă mai spun un secret:

Au sandale damă atât cu toc mare, cât și talpă joasă sau platformă. Tu ce fel de sandale porți?

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Digital dentistry este deja noua metodă stomatologică

joi apr. 22 , 2021
Nu era greu de închipuit faptul că fiecare ramură a medicinei va îmbrățișa la un moment dat partea de digital. Și nu mă refer la social media. Stomatologia este una dintre specializările ce folosește cu succes această metodă. Nu știu să vă spun dacă acest lucru crește prețurile serviciilor prestate […]
Prolident tehnologie
%d blogeri au apreciat: