Câte tipuri de brichete auto cunoşti? Uite 4 astfel de accesorii auto

Accesoriile pentru maşină sunt la fel de importante precum un bec sau o racletă.

Haideţi să vă povestesc un incident în parcarea de la Carrefour Vulcan. Eram cu soţul în maşină şi ne pregătim să plecăm. O domnişoară prezentabilă îi bate soţului în geam, în semn că doreşte să îi spună ceva. Mă uit surprinsă la ea în timp ce soţul deschide geamul.

“Scuză-mă, poţi să îmi dai acces la priza ta brichetă? A mea s-a ars şi acum am constatat că am pană pe spate.”

Soţul a acceptat dar nu înainte de a scoate cablul de încărcare a telefonului din priză. Domnişoara a introdus aparatul ei, i-a dat drumul, dar a urmat altă dezamăgire din partea sa. Roata era tăiată binişor. Probabil un rău făcut recent în parcare.

Nu ne-a deranjat ideea de a cere ajutor. Oricum soţul sărea imediat, indiferent dacă era femeie sau bărbat. Însă, ar fi fost mai bine pentru domnişoară să îşi fi înlocuit obiectul stricat. Îi dădea independentă de care are nevoie.

Astăzi vă propun site-ul autocris.ro pentru mici accesorii, cabluri şi prelungitoare. Preţurile sunt modice, iar varietatea acestor mici obiecte le fac utile pentru cei mai complicaţi clienţi.

Dar să vă dau exemple:

Unii şoferi au nevoie numai de o brichetă auto. Simplă, compactă şi ieftină.

Alţi şoferi doresc şi lumină la brichetă, precum a modelului de mai jos.

Pentru şoferii de cursă lungă, este mai util acest obiect: Priză auto cu 2 USB-uri de 1,5A.

Aceste USB-uri se pot folosi pentru muzica din telefon şi eventual de pus un sistem de navigaţie suplimentar.


Pentru cei mai pretenţioşi şoferi se poate găsi chiar super obiectul următor:

Prelungitor brichetă 3 căi cu butoane şi 2 USB-uri.

Nici acest obiect nu este costisitor, dar cu siguranţă vă poate permite să folosiţi câtă tehnologie consideraţi utilă în maşina voastră.

Aş putea face şi câteva propuneri precum: umidificator auto, încărcător auto, navigator auto, etc…

Atât timp cât aveţi un acumulator auto în parametrii buni de funcţionare şi un sistem electric perfect în maşină, puteţi să folosiţi câte gadgeturi doriţi. Ideal ar fi să verificaţi şi ce necesar electric are fiecare gadget.

Bonus: dacă faceţi cumpărături de la autocris.ro puteţi primi 3% din valoare ca punte STAR BT, dar puteţi să şi plătiţi cu aceste punte STAR de le aveţi.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Foloseşti cosmetice şi articole de întreţinere auto specializate sau improvizezi cu ce găseşti în casă?

joi dec. 10 , 2020
Întreb acest lucru pentru că sincer m-am săturat să îmi tot ceară soţul o cârpă de care nu mai am nevoie, dar să fie din bumbac. O soluţie de curăţat, eventual de geamuri. Câteva şerveţele umede, să cureţe bordul. Şi la final, dacă se poate şi un parfum de care […]
%d blogeri au apreciat: