Câte tipuri de accesorii pentru semnalizare sunt suficiente pentru trotinetele electrice? Uite 4 accesorii ce iți pot fi de folos!

Salutare,

Dacă ultimele articole scrise au abordat ca temă generală maşina, astăzi voi scrie despre accesorii pentru scutere şi trotinete electrice.

Asta şi din cauza numărului mare de astfel de vehicule ce sunt puţin spus periculoase.

Ştiu că nu avem drumuri marcate pentru biciclete, în consecinţă nu aveam nici pentru trotinete electrice sau scutere. Ultimele două circulă fără restricţii pe străzi, şosele şi parcuri. Dar şi fără suficiente accesorii de semnalizare pentru a evita accidentele.

Uneori cred că le-ar trebui şi nişte motoare zgomotoase sau o alarmă pe senzor de apropiere de un obiect/pieton. Unele vehicule sunt foarte silenţioase, ceea ce cresc şansele la un posibil accident, deşi tu, ca pieton, respecţi regulile cu sfinţenie.

Am căutat pe net şi am găsiţi un magazin online ce mi-a satisfăcut nevoia de astăzi: să găsesc accesorii pentru trotinete electrice. Am selectat 4 produse la care pot pune şi un bonul la final, ca recomandare din partea soţului meu, şofer profesionist, cu toate categoriile luate.

În realitate mă aşteptam să găsesc mai multe accesorii ce scot în evidenţă trotinetele electrice. Am plecat la căutare pe Google fără să ştiu ce vreau. Am găsiţi câteva tipuri de oglinzi, de tickere fosforescente, lămpi şi un rucsac cu beculeţe LED.

După ce am căutat în toate cele 7 pagini cu tot felul de accesorii pentru trotinete electrice, am decis că cele 4 selectare de mine pot fi suficiente într-o combinaţie potrivită. Ba mai mult, am întrebat şi soţul, ca să îşi spună părerea de participant la trafic.

Şi iată cele 4 accesorii alese pentru a evidenţia trotinetele electrice de celelalte vehicule de pe carosabil:

1 Când am ales acest accesoriu am întrebat prima dată soţul dacă există o limită maximă de a purta aceste stickere pe vehicul. Faptul că nu există o limită m-a determinat să aleg spre prezentare două seturi de stickere de culori diferite. Personal aș tapeta fiecare centimetru liber cu aceste abţibilduri fosforescente. Vehiculele fiind atât de micuţe și subţiri, practic nu ști când te poți trezi cu unul pe lângă tine, sau la semafor cum te lovește, tu așteptând cuminte culoarea verde.

2 Aceste oglinzi le-am ales pentru că sunt reglabile atât prinderea cu bridă reglabilă ce ajustează diametrul între 22mm-25mm, cât și poziţionarea oglinzii. Alt motiv pentru care am ales aceste accesorii este și cel al formei deosebite a geamului de oglindă. De asemenea imaginea văzută în aceste oglinzi mi se pare mai reală.

3 Urmează un produs ce l-a surprins plăcut pe domnul soț: rucsac cu semnalizare LED. Acest rucsac are 31 de beculețe LED ce pot fi controlate prin intermediul unei telecomenzi.

Poți avea 5 tipuri diferite de semnalizare:

* 4 cu lumină galbenă: Viraj stânga, dreapta, înainte, avarii
*O semnalizare cu lumină roșie: stop/frânare

Această semnalizare este acționată prin bluetooth de o telecomandă. Setul de 31 de beculeţe LED poate fi îndepărtat, dacă se dorește, de pe ruccsasul cu o capacitate de 5L.

4 Această Lampă LED wireless este pe același principiu ca și rucsacul de mai devreme. Practic vei avea semnalele dublate. Această lampă funcționează tot cu telecomandă. Suplimentar, are proiecţie asfalt.

Această lampă are lumină roșie și portocalie, se montează pe spatele vehiculului sau sub şa, dacă ai o trotinetă cu şa sau cu posibilitatea de a monta una. Lampa se încarcă în 3,5 H, poate funcționa 7 H la o temperatură de la -20 până la 60 grade Celsius.

Aceste 4 accesorii se pot găsi în categoria Cauciucuri şi accesorii trotinete electrice de pe site-ul magline.

Dacă alegeți să vă faceți cumpărările de pe acest site, puteți să beneficiaţi de 6 rate cu cost zero prin Bt

Bonusul de la final de articol este oferit de către soțul meu 😛

Acesta ar vrea ca toți trotiniștii și scuteriştii din trafic să fie îmbrăcați cu câte o instalaţie de lumini precum un brad de Crăciun.

Sper să gustaţi gluma, de nu,… soțul promite să nu mă mai ajute la articole legate de trafic și vehicule pe roţi.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Bijuterii din argint în 3 culori. Pentru mine amintire, pentru tine posibil cadou de oferit de sărbători

lun dec. 14 , 2020
Argintul nu mi-a plăcut de prima dată. Practic nu ştiam ce înseamnă argintul până nu l-am văzut la verişoarele mele de la Iaşi. Ele aveau lanţuri, multe braţări şi inele. Eram fascinată de ele. Aveau un ritual de cum le puneau dimineaţa şi le dădeau jos seara. Iar ce mă […]
%d blogeri au apreciat: