consucr sb

Cât Storytelling intră în ediția 25 SuperBlog?


Nu știu cât Storytelling intră în ediția 25 SuperBlog dar vreau să aflu folosind eu această tehnică de scris. 😀 Pentru multă lume toamna este momentul acela de „Back to…” școală, muncă, cursuri, monotonie, magazie. Fix partea de „magazie” vreau să vă prezint acum.

Salutare,

Ca în fiecare toamnă revine în online și SuperBlog. Ediția aceasta poartă numărul 25 și amprenta lui Storytelling. Pare să fie o ediție de poveste, dar nu prea cred că așa este. Pentru că sunt un fel de Toma Necredinciosul o să mă aliniez la start și voi participa numai la probele cu care rezonez, probele ce îmi permit să folosesc ceea ce știu și nu la cele ce îmi fac salată de gânduri. Acolo îmi va lua prea mult timp să descâlcesc și prea puțin timp să creez/realizez textul necesar.

Ziceam de „magazie” mai devreme și nu am continuat cu ideea. O să spun acum. Plecând de la ideea de furnica adună toamna pentru o iarnă lungă, așa îmi propun și eu să aduc premii și rezultate bine la articolele din această ediție Superblog. Sper ca componenta de Storytelling să ducă la realizarea de articole frumoase și nu prea tehnice sau tehnologizate, alt fel nu prea am de băga în magazia cu „de citit mai târziu” în nopțile lungi de iarnă.

Citește regulamentul concursului și vezi dacă poți să te înscri și tu. Poți câștiga bani, premii și experiență. A, mai poți să acumulezi tensiune mare, tahicardie și orgasm intelectual dacă iei 100 de puncte la un text 😀

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: