Casual Friday & Missguided style

Din 3 discuţii, una este sigur despre haine. Ale vedetelor, ale copiilor, ale vecinei ce bârfeşte toată strada. Ai văzut ce ilic şi nădragi are? Spui că sunt a lu bărbat-su. În general, mai ales noi, femeile, suntem predispuse la bârfă legată de haine.

Am un stil?

Nu ştiu dacă am reuşit până la vârsta asta să îmi găsesc un stil anume. Îmi plac pantalonii pentru că îmi oferă lejeritate şi comoditate. Nu mai stau cu grijă că prima adiere de vând îmi va expune celulita şi chiloţeii. De asemenea, îmi plac bluzele negre, o combinaţie de Casual-Elegant. Îmi place să mă accesorizez cu roşu la bluza neagră. Fie că îmi iau un colier cu pietre, o clamă cu strasuri sau o curea, cu siguranţă contrastul va face diferenţa.

Casual-Elegant

Gustul pentru Casual-Elegant a început când lucram la bancă. Ţinuta office era obligatorie, iar negrul trona, acoperind palele culori ce se iveau ici şi colo la o bluziţă, rever, manşetă. Din 5-6 zile lucrătoare, preferata noastră, a angajaţilor era vinerea, numită Casual Friday. Atunci, negrul dispărea şi o varietate de bluziţe şi cămăşi cu bulinuţe, inimioare şi gândăcei apăreau la interval. Cravatele lipseau cu desăvârşire, iar sacoul era înlocuit cu geci de piele sau blugi. Era o adevărată prezentare de modă, pentru toate tipurile de aspect fizic. Combinaţiile erau atât de interesante, încât nu ai fi spus că îmbrăcau un Consilier Financiar ce face credite ipotecare de zeci de mii de euro. De atunci, am păstrat acel Casual Friday în care am neapărat pantofi sau sandale elegante şi o pereche de pantaloni.

aa

Answear.ro

Recent, am găsit ţinute interesante pe site-ul Answearanswear-patrat de la Pepe Jeans şi Gino Rossi. Avantajul site-ului este faptul că adună la un loc peste 200 de branduri. Ceea ce mă bucură şi mai mult, este faptul că am găsit şi Brandul  Missguided, special creat pentru o femeie tânără şi  încrezătoare.a

aaa

Missguided style

Cum bine stiti, nu este mereu vineri în calendar. Dar, mereu trebuie să te îmbraci, fie că mergi la serviciu, fie că te duci în piaţă. Cel mai adesea, are de suferit stilul unei mamici cel puţin în primul an de viaţă al copilului, copiilor în cazul meu. Situaţia este ca şi rezolvată dacă te aprovizionezi de la brandul Missguided. Este mereu în mişcare, lansează mereu colecţii noi şi nu au timp să se „învechească”. Purtate în mixuri, cu influenţe „de la muzică ♫ la emoții” , efectul este garantat.

Text scris pentru SuperBlog 2016

Poze preluate de pe site-ul answear.ro

 

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Doamna Crăciun

lun nov. 28 , 2016
http://2.bp.blogspot.com/-NA8IJRp5Ka0/UNbERm0wDwI/AAAAAAAAGN0/mURDD4pXcpc/s1600/op.fag+46.gif   Din troiene de zapadă De pe dealuri de îngheţată Vine-o sanie încărcată Cu o desagă minunată.                  Caută stăpân urgent Pentru Ajunul din an curent. Caută şi o stăpâniţă, Dar să poarte căciuliţă, Căciuliţa lui Crăciun Ce acceptă doar om bun. […]
%d blogeri au apreciat: