tipuri de cafea pentru expressoare

Capsulele de cafea un moft necesar în office

Cine ar fi crezut că dozele de cafea vor avea un aşa mare succes? Eu, nu credeam. Mult timp le-am considerat fiţe, excentricităţi şi risipă de bani.

În realitate sunt mai ieftine decât cafelele de la terase, economisesc timp de realizare şi nu necesită supraveghere pentru producţie atât timp cât aparatul care le realizează funcţionează în parametrii normali. De ce spun în parametrii normali? Pentru că am avut parte de câteva expressoare de la Dolce Gusto care s-au stricat/blocat destul de repede dacă se făcea o serie de vreo 10 cafele una după alta fără o oarecare pauză între ele. Ce mă speria cel mai tare era sunetul produs, urmat de presiunea eliberată şi de abur. Nu ştiam dacă va exploda sau nu…

Apoi a fost şi frica de a cumpăra un roboţel de cafea de la o anumită firmă pentru că mergea vorba prin birouri că fiecare roboţel este setat să accepte numai dozele lui. Deci dacă cumpăram un roboţel, deveneam obligatoriu client fidel mărcii respective.

După ceva timp, preţurile au scăzut şi competitivitatea pe piaţa de capsule de cafea şi mini-expressoare a luat un avânt care zăpăcea fiecare potenţial client. Oamenii erau în stare să sară cu banul să cumpere, dar când ajungeau în magazine să facă efectiv acţiunea erau zăpăciţi de ofertele de la competitor de ajungeau acasă fie cu dureri de cap fie cu alte firme cumpărate decât cele setate de acasă. Uneori socoteala de acasă a fost dejucată şi de insulele de degustare ale diferitelor firme. De posibilitatea de aţi realiza singur cafeaua în ideea de a vedea cât de uşor este de utilizat aparatul sau dozele de cafea.

În momentul când apar pe piaţă dozele de cafea compatibile cu mai multe tipuri de mini-expressoare clientul a devenit puţin năucit. Nu ştia dacă să rămână fidel mărcii sau să încerce „compatibilitatea”. Cei care au avut curajul nu au fost dezamăgiţi. În acel moment intră pe piaţă magazinele cu produse exclusiv pe bază de cafea sau pentru prepararea şi servirea cafelei:

Cafea măcinată, cafea boabe, cafea decofeinizată, capsule, pad-uri, mini-expressoare, expressoare profesioniste.

Ce m-a uimit pe mine sunt următoarele:

Linguriţe de biscuit, ceşti de cafea comestibile acoperite cu ciocolată în diverse dimensiuni şi suporturi pentru dozele de cafea, dar şi doze de ceai.

auxiliare pentru cafea
Capsule cafea de la Kafferoma.ro

De apreciat gestul celui care s-a gândit şi la consumatorii de ceai. Şi aceştia ar dorii aceleaşi beneficia ca şi consumatorii de cafea. Personal am gustat acum vreo 5 ani ceai de tipul celui încapsulat. Nu este mai prejos decât cel clasic la pliculeţe.

Bun, după ce au făcut mare vâlvă cu produsele capsulate şi cu aparatele aferente capsulelor, producătorii în domeniu au început să facă seturi mixte ce cuprind pliculeţe de zahăr, pahare şi beţişoare de unică folosinţă. Apoi au apărut şi suporturile de cafea cu sertare pentru pliculeţele de zahăr.

kit-uri pentru cafea

Nu a trecut mult timp până producătorii în domeniu au descoperit şi necesitatea decalcificatorului şi filtrului anticalcar universal. Cu aceste produse demonstrează că îşi vor clienţii aproape pentru cât mai mult timp.

produse pentru curatat expressoare
Dacă şi voi doriţi o gamă variată de produse şi seturi mixte, vă invit să vizitaţi magazinul online Kafferoma. Deşi au sediul în Alba, comenzile pot fi livrate oriunde în ţară. Kafferoma poate fi furnizorul tău de la birou sau chiar de acasă pentru momentele când ai neamurile în vizită sau au un musafir mai pretenţios.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: