Cand soțul este fericit și eu sunt fericită

     Îmi place să îmi văd soţul zâmbind. Mai ales acum după ce şi-a reparat dantură. Tot nu pot să îmi dau seama cum o mingie de ping-pong a putut să îi spargă 2 dinţi… Acum zâmbeşte toată ziua numai la gândul că a ajuns în finala pe ţară. Recreativă idee a avut şi nenea patronul unde lucrează soţul, să facă un campionat de ping-pong.

ping-pong

– Mamiiiiiiiiiii, unde îmi sunt chiloţeii?
– Ă… ce?!

– Ăia roz cu fluturaşi.
Oare să îi spun să erau nişte fluturaşi pe cap la frati-su mai devreme?! 🙁

– La… spălat mami, cred că i-am amestecat eu din greşeală. 😀

– Ai mă mamiiii, dar nu ai văzut ce aripi albe au? Cum să fie murdari? Acum trebuie să iau chiloţii ăia cu buline, ca de babă.

    Ei na, de când chiloţeii cu bulinuţe au ajuns chiloţi de babe?! Nu contează. Mergem la munteeeee.

Alergând prin casă, cu eşarfa mea pe spate şi chiloţii lu sor-sa pe cap, Dani întreabă curios:

– Mami, iar vorbeşti singură? Nu ţi-am spus că fantoma a plecat de mult pentru că ai speriat-o tu?

– Da mami, uneori mai vorbesc şi singură. Cred că am voie. Uite, tocmai am primit o invitaţie la munte, datorită rezultatelor tatălui vostru. A câştigat multe meciuri de ping-pong iar acum, finala va fi la munte, într-un salon de evenimente in Poiana Brasov.

– Mamiiiiii, da eu nu am chiloţei cu puf să îmi ţină de cald.

Na belea, acum trecem de la fluturaşi la puf. Mâine va vrea şi sutien. Ce să-i faci, gemeni mi-au trebuit. Nu puteau să fie 2 băieţi? Aşa simt că am două fete, căci ambii cotrobăie prin sertare la mine.

ping-pong

– Tatiiiiiiiiii, mergem la munte. Mami zice că ping-pong sală tu joci bine Hotel Loial, şi noi plimbăm; dfk’s; v, ‘; (traducerea, în cazul în care nu aţi înţeles că vorbeau ambii copii odată: Tati, mergem la munte. Mami zică că mergem pentru că tu joci bine ping-pong şi vom sta la Hotel Loial, apoi ne vom plimba mult.)

 

 

ping-pong Între timp, mami face liste cu ce este de luat la munte pentru campionatul de ping-pong. Încep apoi să fac geanta lu tati: tricouri din bumbac, pantaloni scurţi lejeri, şosete o droaie, adidaşi cu aerisire. Stai, nu ăştia de au făcut copiii aerisire, ci cei speciali pentru antrenamente şi concurs. Dar nu îi găsesc… Ce este cu liniştea asta? !Mă duc în cameră la copii şi ce vezi: prinţesa lu tata este dată cu rujul meu roşu şi adormită în braţele lui. Cavalerul, are în picioare adidaşii ce îmi lipseau mie şi doarme cu capul pe picioarele lu ta-su şi cu picioarele lui pe fundul lu sor-sa. Ok, am cel puţin jumătate de oră de respiro.

Adun în viteză jucăriile şi hainele aruncate aiurea şi termin planul pentru deplasarea în cauză.

A sosit şi ziua cu plecarea. Ne ia numai o oră şi jumătate să ne urcăm în maşină să plecăm. Pe drum am cântat, am dansat şi am mâncat în maşină. Ne apropiem de locaţie şi văd o pancardă pe care scrie organizare evenimente Brașov.  Imediat se vede și hotelul.

hotelul unde se desfasoara camoionatul de pinh-pong

În lounge erau cei 41 de colegi ai soţului, care câştigaseră finala pe judeţe. Toţi au primit un program de antrenament şi de relaxare şi un program pentru aparţinători. Nu mică le-a fost mirarea când au văzut că aveau incluse ore de masaj şi saună.

ping-pong

Aparţinătorii lor, au acces la internet, camera de jocuri, darts, biliar, teren de joacă pentru copii şi lecţii de ping-pong pentru începători.

Concursul a durat 3 zile, dar atmosferă a fost foarte plăcută. Camerele de familie au fost aranjate cât mai apropiat de un cămin. Am apreciat faptul că au creat camere special pentru nefumători şi au interzis fumatul în toate spaţiile publice şi private. Am venit la munte pentru aerul lui curat, filtrat de păduri şi roua dimineţii… Bine şi pentru concursul soţului, la care a luat locul II. Un puşti cu 5 ani mai tânăr şi vreo 15 kg în minus a fost mai rapid la ultima servă 😀

diploma ping-pong

La gala de premiere, meniul a fost pregătit în aşa fel încât să poată mânca şi cei mici. Cu toate că au fost mai mult atraşi de baloanele plutitoare, copiii au rămas plăcut impresionaţi şi de sala în care puteau intra lejer cel puţin 150 de persoane.

Acum să nu credeţi că puştii au stat cuminţi :D. Doamne fereşte. Au alergat pe scări cu prosoape în loc de pelerine şi au legat baloane la toate clanţele din drumul lor.

Cine ar fi crezut că un hotel din Poiana Braşov va organiza un campionat de ping-pong în sala de conferinţă? Poate data viitoare, vor organiza „Ziua Bărbatului” sau un eveniment de tipul „Let’s Do It, România!”

Acest text, a fost scris pentru SuperBlog 2017

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

5 comentarii

 1. Foarte misto. Si ideea grozava.

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Multumesc
   Poate jucati o partida la Gala

 2. […] Cand soțul este fericit și eu sunt fericită […]

 3. Nu au masa de tenis dar daca am gasi… Fara modestie, ma pricep. Poate si el asa ca ar fi interesant. Nu m am lamurit cum a putut sa i sparga o minge de tenis de masa doi dinti dar…cine stie?? :)) O fi venit cu viteza mare :))

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Si sotul se pricepe. La tasu acasa avea masa de ping-pong. La mare asta vara a luat locul 2 pe hotel la concursul organizat de cei de la hotel 😛

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!