Campania de testare Fa ISLAND VIBES

Fa Island Vibes     Tocmai mi se terminase deodorantul. Începeam să intru într-o pasă proastă. Venise căldura iar calităţile deodorantului folosit de mine până în acel moment nu mai erau potrivite pentru vremea caldă. Timpul nu îmi permitea să merg în magazine să testez arome şi calităţi antiperspirante, drept urmare un pui de depresie pândea la uşă. În acel moment, Nenea BuzzStore vine cu un mail în căsuţa mea poştală şi mă întreabă dacă vreau să particip la campania de testare a produselor Fa ISLAND VIBES.

     Sincer să spun, nu ştiu când am încetat să folosesc aceste produse. Ele fac parte din copilăria mea. Din perioada când eram mândră de mine că mama mă lăsa să folosesc deodorant. Adică mă considera suficient de mare încât să îl folosesc. Asta după ce ani de zile mi-a interzis să mă apropii de coşuleţul cu produse cosmetice primit de Ziua femei de la Sindicatul Telecomunicaţiilor.

Revenind la campania de testare BuzzStore  şi Fa, nu am putut decât să mă bucur.

1. Pentru că urma să primesc produse de îngrijire personală de care aveam nevoie.
2. Pentru că urma să folosesc o marcă dragă mie din copilărie de care nu m-am mai apropiat de mai bine de 8 ani.
3. Pentru că este mereu o plăcere când eşti ales tu să testezi produse înaintea publicului larg.

     Am aşteptat cu mare nerăbdare curierul cu coletul meu. Nenea şoferul nici nu mă mai sună. Parchează la poartă şi mă aşteaptă. „Ce ai mai primit de această dată?” întreabă şi el curios. „Un nume vechi cu mireasmă modernă şi utilitate practică.” îi răspund eu. Se uită zâmbind la mine, îmi dă să semnez de primire şi pleacă la următorul client.

     Nu mai are rost să povestesc cum am răvăşit cutia pentru a ajunge la cele din interior. Cu fiecare nouă cutie primită de la BuzzStore răbdarea mea scade şi nu mai pot să deschid estetic acel ambalaj pentru a face o filmare sau câteva poze drăguţe 😛

     Am luat imediat deodorantul şi l-am pufăit pe mână. Miros dulceag-fructat. Puţină dezamăgire, dar după o primă folosire mi-am dat seama că mirosul se risipeşte rapid dar rămâne calitatea deodorantului.

     Sincer, am fost uimită. Aceeaşi cantitate de „fâs” folosită dar efect mai bun. Am simţit o mai bună dispoziţie a mea şi am văzut şi „economia de bluze” făcută în această perioadă. Pentru cine nu înţelege: nu am mai schimbat 2-3 bluze pe zi din cauza deodorantului care nu era eficient 🙂

     Trecând la produsul cu numărul 2 din colet şi anume gelul de duş, şi acesta a fost o surpriză plăcută pentru mine. De când mă ştiu nu am suportat gelurile de duş. Cam toate îmi dădeau acea senzaţie de ulei pe corp. De soluţie concentrată ce aderă FOARTE BINE pe piele şi de a naibii ce este nu se mai dă spălată. Gelul de duş Fa nu intră în această categorie. Consistenţa cremoasă, îmi dădea impresia de cremă uşoară întinsă pe corp. Chiar zâmbeam când mă gândeam că mă dau cu „cremă portocalie” 😛

     Astăzi am terminat deodorantul. Sunt puţin dezamăgită dar şi nerăbdătoare să mă duc să îmi cumpăr altul. Sincer, nu ştiu dacă voi lua aceeaşi aromă, adică Balli Kiss sau voi alege una din celelalte arome participante la campanie Fa ISLAND VIBES. Pentru că mi-a plăcut atât de mult produsul, l-am luat şi „la plimbare” la o conferinţă Digital Parents Talks, susţinută la Conacul Golescu,

în minivacanţa din Jupiter din 2-4 iunie,

dar şi în vizita la „ţara soţului” în Comuna Ostrov (de România, căci mai este unul în Bulgăria).

     Dacă doriţi să participaţi şi voi la campanii de testare a produselor, puteţi să vă faceţi cont pe următorul link https://www.buzzstore.ro/referral-form/?ref=13595 şi să aşteptaţi campaniile celor de la BuzzStore ce credeţi că vi se potrivesc.

 

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: