Cadouri cu aspect vintage

Mult timp am fost fascinată de ceasurile de mână. Bunica mea avea unul ce îmi părea o bijuterie. Mecanismul manual mi se părea exagerat de greu. Asta până am intrat în gimnaziu și am primit un ceas de mână cadou.

Din acel moment am devenit fanul ceasurilor de mână. Mereu m-au atras cele cu aspect spre argint, apoi cele cu aspect de vechi. Vitage se spune corect. Ce-i drept vintage se diferențiază de simplul aspect de vechi, învechit sau demodat.

Din această categorie de vintage mă atrag mai mult ceasurile de buzunar. Acele ceasuri ce tot apăreau în desenele cu Alice în Țara Minunilor sau în Peter Pan. Acel ceas la care se apăsa un buton pentru a se deschide capacul, capac ce este decorat mirific.

Țin minte că acum mai bine de 10 ani am vrut să devin reprezentant Oriflame numai pentru a lua cu reducere un ceas din acesta de tip vintage. Era un ceas cu lanț, deci se punea la gât. Ca formă, cadranul era o buburuză, iar apăsarea de buton ridica aripile ce dezvăluiau cifrele. Până la urmă acel ceas nu a mai ajuns la mine. Cererea a fost mare, mulți doritori cercând mai multe bucăți. Și iată-mă iar fără un ceas pe stil vechi.

Astăzi, după ce am avut timp un an întreg să răsfoiesc sute de site-uri pe net, declar că am găsit unul cu ceasuri în stil vintage. Sunt ceasuri cu prețuri modice. Sunt ceasuri micuțe, elegante, de damă. Dar, printre cele 9 modele ceasuri, am văzut inclusiv unul pentru copii.

Ceas vintage pentru copii

Poate nu este neapărat un obiect de dat copiilor, dar aspectul lui drăguț îl poate transforma într-o mică comoară. Acea comoară ce arată și cât este ora, dar arată și tare bine. Aspectul de pinguin argintiu cu gura căscată îl face tare simpatic. Acest ceas are un lanț de 70 cm, mecanismul este Quartz iar bateriile pot fi schimbate.

ceas vintage copii

Ceasuri vintage cu clapetă

Acestea sunt acele modele ce ne aduc aminte de iepurele din desenele cu Alice în Țara Minunilor. Acel iepure ce mereu scotea un ceas de buzunar, apăsa butonul, se uita la oră, apoi mereu spune că întârzie.

Nu am găsit un model de ceas fix ca acela din desene, dar, 3 modele cu clapeta și butonul legendat tot pot să vă arăt. Modelul de pe fiecare capac de ceas este în relief și are o nuanţă diferită. Lungimea lanțului este pe la 70 de cm iar mecanismul este Quartz.

ceas vintage cu clapeta

Ceas vintage cu culori tari și decorațiuni în pietre


Un model aparte de ceas mi se pare acesta. Ce-i drept mereu mă atrag nuanțele de albastru. Alte ori decorațiunile cu pietricele mă duc cu gândul la ceva regal.

ceas vintage albastru

Dar, în general ceasurile” te întorc în timp şi în acelaşi timp te păstrează în realitate mai mult chiar decât ţi-ai dori.”Sursa e-cadou.com

Nu știu dacă vă plac aceste ceasuri de buzunar sau de gât. Nu știu dacă vă atrag ceasurile tip vintage, dar am și pentru voi o propunere dacă sunteți în căutare de cadouri mai de casă:) Intrați pe site-ul e-cadou.com. Aveți de ales din următoarele categorii:


Bijuterii și ceasuri
Seturi cadou El și Ea
Cosmetice & îngrijire personală
Fashion
Colecția Disney
Home&Deco
Jucării
Lenjerii de pat
Pachete promo

Însă, nu exclud nici eu o recomandare primită din partea voastră. Deci vă aștept cu link-uri către site-urile considerate de către voi ok pentru posibile cadouri.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ghiozdan echipat pentru anul școlar 2021-2022

joi aug. 26 , 2021
Salutare gospodine, salutare părinți. Ultimele zile din august vin la pachet cu stresul echipării copilului pentru noul an școlar. An ce se dorește a fi mult mai mult decât ceea ce a fost 2020-2021. Haosul din învățământ a dat peste cap concepte de educație, de rutine școlare/de grădiniță/universitare. Cumva s-au […]
ghiozdan echipat pentru 2021-2022
%d blogeri au apreciat: