Cadouri AVON-ite pentru o femeie mult iubită

     Nu mai este mult până la Sfântul Valentin. Deşi nu este o sărbătoare românească, am ales să o adoptăm pentru că suntem oameni iubăreţi. Iubim şi ne place să fim iubiţi la rândul nostru. Am ales de bună voie să ne mărturisim dragostea încă o zi pe an, în afară de Dragobete, ziua când am început relaţia, ziua cununiei civile sau ziua cununiei religioase. Deşi nu ar trebui să avem un motiv sau o zi anume dedicată iubirii, parcă este mai frumos să o declarăm public şi tare în aceeaşi zi cu alţi iubăreţi.

     Cum se declară iubirea, dacă nu în prezenţa unui cadou? Ea, frumoasă, aranjată şi entuziasmată, aşteaptă să îi dai cadoul. Nu cred că are mari aşteptări, nu cred că vrea lingouri de aur sau excurii în Dubai. (Deşi este posibil să vrea şi asta, sper să nu fie cazul femeii din povestea noastră 😛 )

     Revenim la cadou

     Eşti student sau proaspăt angajat, buget redus sau chiar considerabil, poţi lua în calcul şi produsele AVONset-viva

Setul conţine Apa de Parfum Avon Viva La Vita, crema de corp, ojă Gel Shine şi un portfard încăpător pentru toate cadourile tale. Preţul de aproximativ 76 de lei pentru cele 4 produse, este unul accesibil.

Pentru Bărbatul care îşi doreşte ca iubita să-i fie elegantă, avem două rochiţe deosebite.

rochi-avon

cabina-de-proba

Nu puteam să vă lăsăm fără tabelul de măsuri. Este ideal pentru cumpărăturile făcute pe furiş, seara înainte de culcare :P.

Pentru bărbatul ce vrea să completeze cutia de bijuterii a iubitei, avem setul de argint cu mici diamante. ATENŢIE, argintul si diamantele sunt veritabile si se oferta CERTIFICAT.

set-bijuterii

Toate aceste produse dar şi multe altele, le puteţi comanda aici.
Sper să fie pe placul vostru şi spre încântarea femeii iubite. Cu siguranţă veţi primi şi voi cadouri minunate.

 

Lasă un răspuns