Cadouri AVON-ite pentru o femeie mult iubită

     Nu mai este mult până la Sfântul Valentin. Deşi nu este o sărbătoare românească, am ales să o adoptăm pentru că suntem oameni iubăreţi. Iubim şi ne place să fim iubiţi la rândul nostru. Am ales de bună voie să ne mărturisim dragostea încă o zi pe an, în afară de Dragobete, ziua când am început relaţia, ziua cununiei civile sau ziua cununiei religioase. Deşi nu ar trebui să avem un motiv sau o zi anume dedicată iubirii, parcă este mai frumos să o declarăm public şi tare în aceeaşi zi cu alţi iubăreţi.

     Cum se declară iubirea, dacă nu în prezenţa unui cadou? Ea, frumoasă, aranjată şi entuziasmată, aşteaptă să îi dai cadoul. Nu cred că are mari aşteptări, nu cred că vrea lingouri de aur sau excurii în Dubai. (Deşi este posibil să vrea şi asta, sper să nu fie cazul femeii din povestea noastră 😛 )

     Revenim la cadou

     Eşti student sau proaspăt angajat, buget redus sau chiar considerabil, poţi lua în calcul şi produsele AVONset-viva

Setul conţine Apa de Parfum Avon Viva La Vita, crema de corp, ojă Gel Shine şi un portfard încăpător pentru toate cadourile tale. Preţul de aproximativ 76 de lei pentru cele 4 produse, este unul accesibil.

Pentru Bărbatul care îşi doreşte ca iubita să-i fie elegantă, avem două rochiţe deosebite.

rochi-avon

cabina-de-proba

Nu puteam să vă lăsăm fără tabelul de măsuri. Este ideal pentru cumpărăturile făcute pe furiş, seara înainte de culcare :P.

Pentru bărbatul ce vrea să completeze cutia de bijuterii a iubitei, avem setul de argint cu mici diamante. ATENŢIE, argintul si diamantele sunt veritabile si se oferta CERTIFICAT.

set-bijuterii

Toate aceste produse dar şi multe altele, le puteţi comanda aici.
Sper să fie pe placul vostru şi spre încântarea femeii iubite. Cu siguranţă veţi primi şi voi cadouri minunate.

 

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PIZZA ROULETTE

vin feb. 10 , 2017
      Pizza este şi va fi mereu o scăpare, porţia ta vinovată de ceva bun, cald şi cu de toate. Indiferent că eşti la birou şi şeful uită să îţi mai dea drumul sau eşti acasă înconjurată de copii şi nu ai timp de mâncare, o felie de […]
%d blogeri au apreciat: