Bucuresti Mall Vitan

BuzzStore m-a scos la Mall Vitan

Tonef-Filip Georgiana
Mall Vitan, in timpul programului, arhiva personala, 2014

Au trecut câţiva ani de când nu am mai fost în Mall Vitan. Acel mastodont cu renume de fiţe, acel loc al clienţilor pestriţi, acel loc unde am cunoscut gustul deliciosului macarons acum are un alt corp, alte magazine şi alţi clienţi.

Când cei de la BuzzStore au anunţat o nouă campanie în colaborare cu Mall Vitan am aplicat şi eu, dar nu mi-a trecut prin cap că voi fi aleasă. Blogurile mele sunt orice dar nu de fashion sau recenzii la magazine vizitate.

Când am primit acel mail de confirmare, am rămas surprinsă. Cu vreo două ore înainte fusesem anunţată că am câştigat şi o invitaţie dublă la film tot în acel Mall. Din păcate la film nu am mai ajuns pentru că Alin nu s-a simţit bine şi a făcut febră două zile. Nu mi-a părut rău, timp avem să mergem, au numai 3 ani.

Am plecat în Mall îmbrăcată în blugi, cu un tricou albastru şi balerini. La intrare era să mă ciocnesc de o adolescentă “hipnotizată” de al ei telefon performant. Fata ieşea din magazin dar nu cred că îşi ţine direcţia bine.

Am căutat punctul Info. Acesta a fost primul lucru care l-am văzut mutat.

voucher topshop

Apoi au urmat magazinele, spaţiile, până la scara rulantă. Da, nu m-am gândit că vor schimba o scară într-un Mall, dar se pare că cei din Vitan au făcut-o.

Primul magazin vizitat a fost Alist Designers. Mi-a atras atenţia prin aspectul de expoziţie. Când am intrat în magazin am văzut pe o bară câteva hăinuţe expuse. Materialul era în. Văratec şi frumos colorate, acele hăinuţe erau din păcate pentru copii. O fustiţă cu multe volănaşe m-a făcut să îmi pară rău că nu mai sunt mică şi nu mă mai îmbracă mama.

Alistar
Am început să mă plimb puţin pe acel nivel până am ajuns la magazinul TOPSHOP/TOPMAN. Intenţionam să îmi cumpăr o ţinută pentru Digital Divas. Păi nu este frumos să îmbin utilul cu plăcutul?

la cumparaturi in topshop

În TOPSHOP/TOPMAN am avut plăcuta surpriză de a fi ajutată de fiecare dată când faţa mea exprima o nelămurire. Cred că toţi consilieri din magazin au ajuns pe rând lângă mine cu o întrebare sau o recomandare. Ba mai mult, au fost şi 3 odată încercând să mă ajute fiecare cu câte ceva. Da, se pare că nu prea ştiu ce vreau când intru într-un magazin de haine de acest fel. Întrebări precum:

Ce tip de ţinută aţi vrea?
Cu ce ocazie o veţi purta?
Unde se ţine evenimentul?
Este un “dress code” impus?
În ce parte a zile se ţine evenimentul?
Ce tip de încălţăminte veţi purta?
… toate acestea m-au cam zăpăcit şi cred că am părut aeriană rău.

Pornind de la două rochiţe, am trecut printr-o tunică, o salopetă, un tricou şi două sacouri…

Greu cu mine maică. Am plecat după o oră şi ceva aproape epuizată cu o salopetă şi un top.

După acest tur de forţă am mers la ultimul etaj unde ştiam că este zona de mâncare. Musai trebuia să mănânc ceva. Am ales noodles, că de… eram în Mall, ce naiba. A, şi o cafea cu lapte, dar cred că a fost cel mai mic espresso din viaţa mea. Voi duce dorul cafelelor ,,fără număr,, de la DPT.

esspreso mic, micut

Puţin odihnită am plecat către Mega Image-ul din incintă. Bunica dorea legume pentru salată. Cu această ocazie am făcut cunoştinţă cu noul Pepsi cu aromă de ghimbir şi Cola cu mure. Primul mi-a plăcut, Cola… nu, deşi sunt consumator ocazional de Cola.

bauturi carbogazoasecola cu mure si ienupar

Am uitat să spun de vizita la cinema. Sau… mai bine spus de minutele petrecute acolo. Am întrebat dacă pot să merg cu copii de 3 ani şi eventual cât este biletul. Aşa am aflat că au intrare gratuită până în 4 ani. Ai mei cum au numai 3, intră gratuit. Şi cu această ocazie îmi propuneam să ajung şi la film cu copiii. Mă şi vedeam pe ultimul rând citind cu voce tare pentru doi pici. Dar na… fost să fie. Alin a făcut febră taman cu 2 ore înainte de film…

Am mai revenit eu fugitiv în Mall. Am avut o mostră de parfum de la Yves-Rocher şi am vrut musai să văd cât costă şi ce gramaj are.

 

parfum Yves Rocher Surpriză-surpriză în magazin. Eu am crezut că am mostra de parfum, deci am luat parfumul tester de la raft. Am dat de un miros dulce de mi-a leşinat stomacul. Cu mostra în geantă, nu înţelegeam ce s-a întâmplat. Am fost luminată de doamna de la casa de marcat. Există şi varianta de apă de toaletă. Am încercat-o şi pe aceasta şi am reuşit să mă luminez… aceea era mostră primită de mine. Am purtat apoi o lungă conversaţie cu doamna care m-a luminat în privinţa mirosului. Am văzut şi pliantele cu ofertele magazinului şi am stabilit să revin după o verificare atentă a stocurilor de acasă.

oferte YR4oferte YRofetre YR3oferte YR2

Oferte am mai văzut. Cele la lenjeria intimă mi-au atras atenţia din totdeauna. Dar şi oferte de 30-55% erau imposibil de ratat. Măcar de băgat capul prin magazine şi de trecut la lista de dorinţe pentru luna iulie, lună în care m-am născut eu.

Şi uite aşa m-a scos BuzzStore din casă, în primul rând să fac cunoştinţă cu magazinul TOPSHOP/TOPMAN, dar să văd şi noua faţă a Mall-ului Vitan.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!