Bunicule, te invit la cină!

– Sărut-mâna bunicule, vreau să te invit la cină.
– Bună dragă mea. Dar de unde mai ai puiule bani pentru cină? Zilele trecute ţi-a venit comanda de materiale de construcţie. Ştiu sigur că au costat destul de mult. Şi eu…
– Ştiu bunicule. Şi tu ai investit în casa aceasta destul de mult, mai ales cu timpul şi forţa braţelor tale. Ai folosit tehnologia vremurilor în care ai trăit. Datorită dumitale eu vreau să investesc materiale de calitate în această casă. Nu pot uita clipele petrecute aici, când mă răsfăţai şi îmi spuneai că sunt prinţesa ta. Acum, este rândul meu să îngroş zidurile castelului meu, să îl consolidez inteligent şi economic. M-ai întrebat de unde mai am bani pentru cină. Îţi voi spune imediat.
– Hai că m-ai făcut curios copilă.
logo vindem ieftin.ro– Ai văzut că stau mai mereu cu telefonul în mână. Ei bine, bănuţii pentru cină i-am făcut filmând livrarea comenzii de la broker-ul în domeniul comenzilor online de materiale de construcţii.

filmare comanda livrata

     Nu am făcut decât să spun că am primit comanda făcută pe site-ul Vindem-ieftin.ro şi să arăt ce produse am primit, starea lor, cum se face descărcarea şi atitudinea muncitorilor. Aceste aspect sunt foarte importante pentru potenţialii clienţi. Frica de a nu li se deteriora comanda la un drum lung sau accidentat şi apoi plata produselor stricate, este acum vizibil ameliorată. Drept dovadă stau toate acele recenzii video trimise din toată ţara de către alţi clienți.
– Taică, dar vindem ieftin ăsta, este chinezărie sau Sh de materiale de construcţii? Nu ai spus că vrei să “îţi consolidezi castelul”?
– Da bunicule, iar acest lucru este posibil folosind numai telefonul. M-am informat pe internet, am văzut şi eu câteva filmuleţe de la livrări şi am dat un telefon la cei de la Vindem-ieftin.ro. Un consultant mi-a fost alocat gratuit pentru solicitarea mea.

Birou consultant

Mi-a explicat clar că pot obţine o reducere între 10 şi 20% faţă de preţul depozitelor sau a magazinelor de construcţie dedicate dacă am o listă cu produse din mai multe categorii, cum ar fi ţiglă metalică, uşi de garaj, policarbonat, tencuială decorativă Weber, tablă cutată, profile metalice. De asemenea, se scapă de cel puţin preţul unui transport, costul unui intermediar iar marfa ambalată corespunzător se livrează direct de la producător sau de la depozitul cel mai apropiat de tine. Primesc reducere per total, timp economisit cu listele pentru compararea preţurilor, dar şi timpul alocat căutării acelei persoane care să îmi recomande cele necesare în proiectul meu de construcţie şi renovare. Până să mă decid să îi sun, eram blocată în alegerea tipului de ţiglă metalică.

tipuri de tigla metalica

După conversaţia telefonică, m-am simţit mai relaxată şi am putut să mă dedic următoarei etape de renovare a “palatului meu” şi de adaptare a spaţiului de locuit la persoanele vârstnice din “palat”. Deşi iniţial doream să iau o cantitate mai mică de materiale, consilierul mi-a explicat că îmi poate obţine o reducere mai mare cu cât comanda este mai mare. Aşa am putut să îmi aleg şi tencuiala decorativă Weber.

tencuiala decorativa weber

– Cum te-ai gândit tu la toate, ca un om mare…
– Bunicule, sunt destul de mare. Am 27 de ani şi ştiu ce vreau de la viaţă: un cămin atrăgător, format din casa copilăriei mele şi materiale de construcţie folosite inteligent pentru consolidarea locuinţei. Cine ştie, poate şi nepoţii mei vor locuii în casa asta.

casa de comenzi

– Taică, da de ce nu te duci mata la un meşter? Sunt atâţia meseri buni care îţi pot recomanda materiale bune, cu care lucrează ei de ani de zile.
– Bunicule, deşi nu sunt rău intenţionaţi meşterii, uneori aceştia nu ţin cont de bugetul tău şi îţi recomandă cel mai apropiat magazin de construcţii. Ei fac asta pentru a termina cât mai repede lucrarea. Nu ai văzut la vecinul cum a făcut 4 drumuri la Piaţa Chirigiu pentru completarea numărului de saci de Multibat? Benzina, nervii lui şi suprapreţul sacului de material nu au făcut decât să depăşească bugetul alocat, iar acum nu mai are bani de vopseaua lavabilă. Chiar ieri l-am auzit cum a spus că aşteaptă ziua de salariu pentru a lua şi acest ultim lucru.
– Fata taichii, ce deşteaptă te-ai făcut. Cu cine semeni tu oare?
– Puţin cu mama, puţin cu tata şi mai mult cu tine bunicule. Ce spui, mergem la cină acum? Dar ai grijă ce comanzi, nu vreau să mă certe bunica că îţi creşte iar colesterolul.

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2018.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

1 comentariu

  1. […] Bunicule, te invit la cină! […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!