Buget pentru frumusețe

     Dragul meu soț,

Îți scriu acest mail din baie, pentru că nu am curajul să vin în bucătărie să îți spun că am nevoie de niște bani. Constat cu uimire, că raftulețul meu este aproape gol. Mai am un deget de cremă pe fundul borcanului, rujul este gol dar îl păstrez ca să știu ce nuanță să îmi iau data viitoare, iar fondul de ten… îmi ajunge să acopăr doar cearcănele.

Ocupându-mă în ultima vreme mai mult de casă şi de copii, am neglijat produsele cosmetice pe care le foloseam înainte şi treptat treptat răftuleţul meu a devenit trist şi a slăbit. Îi mai ţine companie acel parfum scump, din care mai dau cu milă câte un puf la ieşirile mai importante din casă.

Dragul meu, aşa cum tu nu te simţi bărbat dacă nu ai o amendă de viteză pe lună, nu fumezi o ţigară cu băieţii dimineaţa la muncă şi nu ai cel puţin o bere în frigider, aşa nu mă simt nici eu femeie dacă nu îmi hidratez tenul, nu îmi acopăr cearcănele şi nu am acel ruj care îmi face buzele irezistibile. Ce-i drept, doar cu ajutorul lui reuşeam să mai scot de la tine câte un bănuţ pentru articole de frumuseţe. Ştiu că îţi place să mă vezi în furoul roşu pe care mi l-ai luat de Paşte pentru a uita de permisul tău suspendat. Mai ştiu că adori să simţi pe pielea mea aroma delicată a parfumului scump ce mi l-ai dat atunci când a explodat baxul de bere în congelator. Şi apropo, colierul primit de cumnata mea când fratele meu a trecut pe roşu cu tine în maşină, este acum la reducere.

Drăguţă, dacă ajungem la un numitor comun şi tu nu mai iei amenzi lunare şi mai răreşti berile, pot să îmi cumpăr şi eu cremuță de faţă, rujuleț pentru buzişoare, balsam pentru părulețul meu cârlionţat şi cu siguranţă nu voi mai cheltui aşa mult pe telefonia mobilă ca să îţi mai spun de zece ori pe lună că nu mai am cutare sau cutare lucru. Ce spui, iubire? Facem un buget lunar pentru frumuseţe? Ştiu că şi tu ai nevoile tale. Apă de toaletă şi after shave, gel de ras, balsam după ras, deodorant şi gel de duş. Apropo, sprayul de picioare este pentru amândoi și nu pentru adidaşii tăi de muncă.

Putem face economie, dacă vrei totuşi să avem şi bere şi bonus seminţe la meciuri, putem să ne facem un cont pe site-ul de la  Avon. La o comandă minimă de 120 de lei, avem transport gratuit, reducere de minim 15 % şi produse cadou la fiecare comandă. Plata, este destul de uşoară. La fel ca la utilităţi, avem un termen de 2 săptămâni. Când mergem să plătim lumina şi telefoanele, putem să luăm şi factura pentru Avon. Şi dragule, nu e musai să cumpărăm lună de lună de la Avon, dar pentru a păstra beneficiile şi livrarea gratuită, măcar la 2 luni jumate, putem să dăm o comandă minimă. Dacă îi spui şi lui Gigel că îi poţi aduce parfumul preferat direct la serviciu, sigur va comanda şi el, doar ştii că adoră să facă baie în parfum. Şi Mitică va dori gel de duş şi un deodorant spray deoarece ştiu că vrea să o impresioneze pe Ionela de la contabilitate. Eu îi mai spun Alinei şi Dănuței şi uite aşa, avem reducere mai mare sau chiar ne luăm produsele dorite fără să mai plătim nimic. Şi dragule, adu-mi un prosop rogu-te de pe balcon pentru că am făcut un duş fierbinte iar toate prosoapele sunt în balcon la uscat.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Universul din căsuța mea

joi sept. 29 , 2016
     În ultimele luni, fiecare clipă este pentru mine o provocare. Accept încă una astăzi, pe lângă tot ce îmi oferă gemenii. Blogalinitiative anunță apariția Stona, ce  este divizia de retail a Algabeth Stone Group. Odată cu lansarea stona.ro,  Stona organizează și  Zilele Porțițor Deschise unde ne așteaptă cu mic cu mare, alături […]
%d blogeri au apreciat: