Bărbatul metrosexual versus bărbatul boschetar

     Trăim într-o lume în care omenirea evoluează cu o viteză uimitoare. Ieri eram la liceu şi aveam colegi plini de coşuri, azi mă duc ca voluntar în licee şi văd băieţi mai pensaţi şi mai epilaţi ca mine. Subit mă simt penibilă, fâstâcită şi cu o înfăţişare ieftină. Încep să mă gândesc dacă acesta este drumul pe care îl vor urma viitorii bărbaţi ca înfăţişare. Caut pe YouTube şi găsesc următorul clip:

     Cu alte cuvinte, cei din generaţia mea, dar şi cei mai mari, încă mai au dileme. Cu sau fără păr, pentru unii înseamnă să născoceşti idei penibile acasă, pentru a economisi banii de sfânta bere. Cele două clipuri care urmează sigur vă vor arăta coeficientul de inteligenţă a lui Ghiţă de pe canapeaua ponosită, folosită pe post de pat, fotoliu, bucătărie şi Doamne fereşte la împreunare.

     După ce am băut un ceai calmant, am tras pisica de coadă vreo 5 minute, m-am documentat mai mult și am găsit soluția oferită de  Silkn Romania.silkn-sensepil-epilator-ipl

Ei oferă o variantă de epilare IPL ce poate fi folosită şi acasă, atât de fumee cât şi de omul grotelor. Cred că bărbaţii cu prea mult sau prea puţin exces de zel legat de pilozitatea lor, ar avea ceva de învăţat din prezentarea celor de la Total Pro Beauty.

Produsele sunt uşor de folosit, fără interdicţii. Ferice de cuplul care se epilează IPL unul pe celălalt. Economia de bani, timpul petrecut împreună şi igiena personală vor avea mult de mulţumit. Să nu mai spunem de momentele intime, când dânsa intra în transă fără impedimente pădureşti, odorizante sau alte situaţii demne de epoca de piatră.

Mai nou, au început să îşi facă modele, care mai de care mai… bizare, în funcţie de interes.

ala

Eu personal, sunt pentru epilare în suprafeţe mici spre medii la bărbaţi.

Nu aş vrea lângă mine un bărbat care este mai epilat şi mai pensat decât mine. Vreau să cred că în continuare, eu sunt femeia în casă, căreia îi ia mult până se hotărăşte cu ce se epilează, în ce model, în cât timp şi în ce locaţie. M-aş simţi ciudat lângă un soţ cu anumite zone mai fine ca pielea bebeluşilor. Doar o anumită zonă, o prefer taaaare fină 😛

Pozele provin din motorul de căutare Google imagini

Clipurile sunt preluate din YouTube

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!