Bomboane fără zahăr de la Apidava

Bomboane fără zahăr de la Apidava

Dulciuri fără zahăr nu caută numai persoanele care au diabet. Dulciuri fără zahăr nu caută numai persoanele supraponderale. Dulciuri fără zahăr nu caută numai mămicile ce nu vor să dea bombe calorice copilaşilor.
Bine, acum depinde şi ce înţelegeţi voi prin dulciuri. Da, torturi, clătite, pandişpan, rulade, ciocolate, napolitană şi fel de fel de produse de patiserie intră în această categorie. Însă, una aparte pe care eu o ador este cea a bomboanelor fără zahăr.

Apidava are acum o gamă de astfel de bomboane şi sunt foarte mulţumită de ele. Aroma pronunţată de anason şi eucalipt mă face să nu consum odată mai mult de o bombonică. Ce-i drept nu ştiu câtă lume agrează anasonul în dulciuri, însă pe mine nu mă deranjează.

bomboane cu aroma de anason
Aşa cum am făcut şi cu bombonelele cu ghimbir, adică să le folosesc ca îndulcitor pentru ceai şi cafea, aşa voi face şi cu acestea. Ce-i drept cafeaua cu aromă de anason este o specialitate destul de costisitoare, nu şi pentru mine.

O punguţă cu bombonele Apidava fără zahăr au preţul undeva la 9-10 lei, în funcţie de locul de unde le cumpăraţi. Vă garantez că o punguţă are suficiente bombonele atât pentru cafelele dumneavoastră de fiţe, cât şi pentru musafirii nepoftiţi.

bomboane cu aroma de eucalipt

Acum în plin sezon al virozelor bombonelele cu eucalipt sunt numai bune pentru desfundat nasul, mai ales pentru copiii mici ce nu agrează prea mult sprayurile pentru năsucuri.

Cum toamna este în drepturi depline, cu siguranţă începem să simţim un disconfort creat de temperaturile ce fluctuează, de aerul umed sau vântul tăios. Din categoria “fără zahăr” dar cu mult bun gust asezonată cu vitamine şi minerale (Ca, Mg şi Fe de până la 20 de ori mai mult ca alte sortimente) Apidava ne propune mierea de mână.

miere de mana de la așpidava

Nu vă uitaţi că este un borcănel mic, căci puterea acestui preparat este mare.

“Mierea de mană de pădure provine în cea mai mare parte din sucurile dulci de pe alte părţi ale plantelor decât florile (este obţinută de pe frunzele de fag, de frasin şi de stejar), în amestec cu nectarul florilor din pădure.”

Mai multe informaţii despre mierea de mana aveţi în videoclipul de mai jos.

2 gânduri despre „Bomboane fără zahăr de la Apidava

Lasă un răspuns