Bloggerii au două anotimpuri iar Spring SuperBlog este primul dintre ele

Salutare,

De mă urmăreşti de câţiva ani şti că particip la concursul numit SuperBlog. Acesta are două ediţii:


de iarnă şi de primăvară

Practic mi-a intrat în rutină. Vreo două luni iarna şi aproape două luni în primăvară stau şi mă ciondănesc cu soţul. Pe treburile casei, pe programul copiilor şi pe denumirea corectă.

Este am doilea an consecutiv când mă colectează

Eu i-am spus că pe 1 martie începe SuperBlog, el că nu, începe Spring SuperBlog. Că SuperBlog este cel de toamnă care se termină iarna când mergeam toată familia la munte, în Poiana Braşov. De, 3 ani la rând ne-au ţinut minte şi angajaţii 😀

Ceea ce doream să spun este faptul că pe domnul soţ nu îl deranjează să scriu pentru sezonul de primăvară. Dar ar fi bine să mai iau şi eu nişte premii.

Mi-a sugerat nişte parchet 😛 apoi a spus de haine. Nu ştiu încă dacă are chef de muncă sau a văzut cât au deteriorat copiii parchetul.

Cert este că el ştie sigur că este o perioadă care trece. Care pentru mine tot vine din 2015 şi se repetă de două ori pe an, ce se lasă mereu cu fraze de genul: ”nu mai scriu niciodată pentru x sau y”. Apoi vreo lună după stau cuminte şi nu mai scriu articole şi mă afund în cărţi şi citesc cu nesaţ tot ceea ce mi s-a părut că nu am citit în timpul competiţiilor SuperBlog.


De eşti nou în această competiţie îţi spun aşa:


*Sunt bloggeri cu vechime în acest concurs, bloggeri ce cred că uneori mai dau greş tocmai pentru a nu câştiga concursul şi să mai rămână puţin în curtea şcolii.
*Sunt bloggeri noi ce au luat toată crema premiilor şi au lăsat audienţa cu gura căscată.


*Sunt sponsori rigizi precum un băţ şi sponsori empatici, comunicativi.
*Sunt probe ce îţi sună la o primă citire ca o limbă de lemn, apoi îţi pică ideea de articol fix la coadă la Kaufland.
*Sunt probe uşoare, unde 98% dintre participanţi primesc nota 97 şi te întrebi şi tu dacă ai luat un premiu.
*Sunt probe unde o notă de 54 te face să te întrebi dacă ai scris în chineză sau ruso-turcă.


De vrei să ne întrecem în acest anotimp în articole sau în contestaţii, te aştept la linia de start. Sezonul Spring SuperBlog este pe care să înceapă.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: