lista de magazine

Black Friday bate la ușă. Uite o listă de 7 magazine ce au oferte interesante

Salutare, în acesta articol voi scrie despre câteva magazine ce realizează campanii de Black Friday. Voi enumera mai multe magazine despre care am mai scris și cu ocazia altor articole, dar mai detaliat voi menționa numai 7.

Sunt sigură că atât în paginile conturilor din Social Media cât și în paginile de pe internet unde vă desfășurați activitatea găsiți multe reclame cu vestitul Black Friday. Reclame la produse utile sau mai puțin utile.

Personal primesc multe notificări pentru cărți, măști (Lensa), jucării pentru copii (Noriel), decorațiuni interioare (Vivre) și asta numai pe baza căutărilor mele pe internet sau a comenzilor precedente. Sunt sigură de faptul că și tu primești destule oferte dar dacă ai ajuns la articolul meu cu siguranță dorești să afli și de cele 7 din acest articol.

Iată o listă cu 7 magazine ce desfășoară campanii de Black Friday

1.Maniamall.Ro– Magazinul va oferi reduceri de până la 35% la accesorii auto, produse pentru casă și grădină, mobilier, produse decorative, etc. Va organiza Black Friday în perioada 12-14.11.2021.

maniamall


Eu vă pot arăta două produse de vară, de grădină, ce pot fi de folos și în casă. De exemplu această pernă decorativă

perna decorativa

. Poate fi pusă și pe jos, într-un colț al casei iar cel mic se poate juca pe ea.
Acest set de grădină pliabil poate fi util în camera copiilor când au activități de făcut. Cel puțin mie îmi surâde ideea de a avea o masă pentru activități de tip lucru manual.

set pliabil

2.Kafferoma.Ro– Magazinul va oferi reduceri de până la 20 % la capsule cafea, boabe cafea și accesorii. Va organiza campania de Black Friday în perioada 12-14.11.2021.

cafea


Recomand două categorii de cafea. Prima este cea de cafea boabe și anume Cafea Boabe Illy. Cafeaua boabe este mai recomandată pentru prospețime, aromă și calitate. Cunosc persoane care râșnesc cafea numai pentru parfumul ei.

cafea boabe

Recomandarea cu numărul doi de pe site-ul Kafferoma.ro este o gamă de cafea cu arome. Un fel de mini fițe, dar la tine acasă 😛 Creme Brulee este aroma care pe mine mă atrage.

cafea cu arome

3.Eladerm.ro – Va organiza propria campanie de Black Friday în perioada 12-14.11.2021. Va oferi reduceri de până la 40% la produsele dermatocosmetice din site.

eladerm


Recomand de această dată un set pentru EL.

set pentru el

4.Artool.Ro– Magazinul de scule va oferi reduceri substanțiale la o gamă extinsă de produse din categoriile Bricolaj, Gradină, Amenajări interioare, produse pentru gospodărie, mobilier pentru casă și accesorii auto, etc. Perioada de desfășurare va fi 12-14.11.2021.

unelte

Recomand gama de fierăstraie electrice și accesorii, mă ales pentru cei ce lucrează în lemn sau au nevoie pentru porționarea lemnelor de foc pentru iarnă.

drujbe

Acest set îmi aduce aminte de perioada când mulți puști de cartier reparau telefoane mobile acasă. Nu știu dacă ei chiar le reparau și dacă aveau unele potrivite, însă un set de acest fel ar fi făcut gelos un cartier întreg.

set reparat telefoane

5.eOrion.Ro– Organizează și el Black Friday la produse precum corpuri de iluminat, becuri LED, aparataje electrice, etc. Magazinul a garantat mereu calitatea iar cum garantează reducerile. Black Friday la eOrion se va desfăşura în perioada 12-14.11.2021.

orion

Pentru a nu fi Black Friday atât de negru, propun pentru o iluminare discretă această veioză cu un aspect de metal finisat în stil bronz antic.

veioza


Despre corpuri de iluminat exterior am scris în acest articol

6.BeKid.Ro– Este magazinul care poate cuceri orice părinte educat ce își doreşte calitate și tehnologie în casa lui.

bekid


Magazinul va oferi reduceri de până la 70 % la jucării, pătuțuri pentru copii, triciclete, biciclete, cărucioare, premergătoare, baterii externe, haine pentru gravide, haine pentru copii, tobogane și alte articole pentru exterior, etc.

Pentru că vine perioada rece în curând eu vă recomand categoria de umidificatoare, mai ales dacă aveți prostul obicei de a face cald în casă peste temperatura de 24 de grade. Nu explic acum de ce am spus prostul obicei.

umidificatoare

Perioada în care magazinul va organiza Black Friday va fi între 12-14.11.2021.

7.PalariaDadarlat.ro – Magazinul online cu pălării va organiza Black Friday numai în data de 12.11.2021 și va oferi reduceri de până la 30 % la pălăriile din colecție.

palarii


Despre pălării de damă am scris în acest articol.
Astăzi recomand categoria din site numită „Crează propria pălărie”. Cu siguranță va ieși ceva minunat și unicat precum capul pe care se va odihni.

palarie pe comanda

Sper să vă fie utile recomandările și cine știe, poate chiar vă alegeți cu ceva cumpărături drăguțe de acest Black Friday. Rămâneți aproape de blogul Ordine sau dezordine pentru alte propuneri legate de Black Friday.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!