Bijuterii elegante pentru bărbaţi

Salutare,

Suntem în apropierea sărbătorilor de iarnă. Tocmai ce a trecut şi Sf Andrei. Prilej cu care începem să ne gândim la cadouri pentru cei dragi. Asta dacă nu ai pregătit din timp lista cu cadourile.

Poate unii dintre noi am avut suficient timp de căutat în online în perioada de izolare sau autoizolare. Poate alţii acum reuşesc să se concentreze pe tema cadourilor. Vă propun atât pentru unii, cât şi pentru ceilalţi o serie de cadouri elegante pentru bărbaţi. De, avem nevoie de ei în preajma noastră.

Deşi tema cadourilor elegante este greu de abordat, atât din punct de vedere financiar cât şi al potrivirii cu personalitatea fiecărei persoane, eu vreau să îmi încerc norocul cu câteva recomandări. Voi încerca să le fac cumva generale, fără să mă gândesc la o persoană anume, ci poate la o categorie de bărbaţi.

În primul rând am ales toate recomandările de pe un singur site pentru a vă scutii de zăpăceala unor eventuale comenzi de pe mai multe site-uri. Personal prefer întotdeauna site-urile cu mai multe opţiuni pentru a nu plăti mai multe taxe de transport şi a aveam mai multe zile de livrare.

Cadourile alese în acest articol sunt cu pietre ce mie îmi sunt dragi tare. Ochi de tigru, cristale zirconia, hematit şi lapis lazuli. Acestea alături de oţel inoxidabil rezultă un cadou foarte elegant pentru bărbaţi.

Haideţi să vedeţi cele 4 propuneri din acest articol.

BRĂŢARĂ BĂRBAŢI DIN OCHI DE TIGRU ŞI ACCESORIU CU CRISTALE ZIRCONIA

Această braţară este realizată cu piatră naturală Ochi de tigru cu diametru de 0,7 cm şi nodul shamballa care permite brăţării să fie ajustabilă. O văd potrivită barbarilor cu ochii căprui.

BRĂŢARĂ BĂRBAŢI DIN HEMATIT

Brăţara cu hematii conţine 41 de pietre atent prelucrate pe două dimensiuni şi asamblate pe un şnur de culoare neagră. Şi acest model este reglabil.


BRĂŢARĂ BĂRBAŢI DIN OŢEL INOXIDABIL MARO

Brăţara din oţel inoxidabil are 15 mărgele de nuanţă maronie. Este realizată pe şnur negru cu nod reglabil iar dimensiunea mărgelelor este de 0.6 cm.

BRĂŢARĂ DIN LAPIS LAZULI CU ACCESORII PLACATE CU AUR 18K ŞI CRISTALE ZIRCONIA

Această brăţară are lapis lazuli şi cristale zirconia într-o combinaţie superbă. Piatra mă duce cu gândul la filmele cu vampiri unde piatra de lapis lazuli era ajutorul lor pentru a ieşi la lumina soarelui. Mărgelele au o dimensiune de 0.8 cm. Accesoriile de la acest model sunt placate cu aur 18 K .

Dacă vă plac aceste propuneri şi doriţi să completaţi cadourile cu pandantive, fulare sau poşete de bărbaţi nu ezitaţi să contactaţi magazinul. Sigur găsiţi ceva pe bugetul şi personalitatea celor dragi ce merită cadorisiți.

Pentru mai multe recomandări accesați și site-ul Fashionopolis.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Târgul educaţional de Crăciun de la Editura Diana

joi dec. 3 , 2020
Iarna în general este o perioadă frumoasă. Cu sau fără zăpadă, decembrie este tot luna cadourilor, atât venite din partea lui Moş Crăciun şi Moş Nicolae, dar şi din partea familiei şi prietenilor. Dacă pentru un adult este mai uşor de ales un cadou, pentru copii este mult, mult mai […]
%d blogeri au apreciat: