Biberoanele acceptate de copiii mei (Video)

     Nu m-am gândit niciodată că alegerea biberoanelor necesită muuuuuuuuuuuuuuultă atenţie. Trăiam cu impresia că sunt toate identice, doar culoarea şi firma diferă. De unde să ştie neinformata de mine că există biberoane de 0/3/6/9/12 luni. Sau biberoane anticolici? De fapt marea diferenţă o face TETINA. Cu valvă de eliminare a aerului din biberon, cu 1/2/3 puncte prin care se consumă lichidul sau cu orificiu special creat pentru consumarea hranei dense. Să nu uităm totuşi tetinele ce se completează cu tijă de temperatură. Acestea îţi arată dacă lichidul din biberon are o temperatură mai mare de 40 de grade.

     Până să pricep aceste lucruri, mi-am tot primit reproşuri în spital de la asistente şi doctoră şi nu înţelegeam de ce. Aveam câteva biberoane micuţe de 125 de ml de la Primi Paşi cu care hrăneam copiii. Precizez că nu au primit lapte praf până la o lună și jumătate, când am rămas fără lactație. Abia după vreo două săptămâni am înţeles de ce era toată lumea nemulţumită. Cam pe la două luni am dat de biberoanele potrivite prin intermediul unei vecine. Acum mă declar foarte mulţumită de gama Tommee Tippee.

     Prima oară le-am achiziţionat din magazinul Cora, apoi eMAG și de la Târgul Baby Expo. De fiecare dată luam pe bucăţele. La început mi-a fost mai uşor, pentru că iniţial biberoanele vin cu tetină de 0 luni, apoi mai rar găseşti de 3 luni. După această vârstă, am luat separat terine de 6 luni şi biberoane de 150 ml, 260 ml şi 340 ml. Am avut în medie 4-6 biberoane.

     Ultima serie de biberoane şi tetine cumpărate au fost de pe site-ul eMAG, de la firma 9luni. Comanda mea cuprindea 6 biberoane de 260 ml cu tetină de 0 luni şi 6 tetine pentru hrană densă. Cost total 182 de lei şi transport gratuit. Prezentarea coletului şi a biberoanelor o aveţi în imaginile următoare.

     Sper să vă fie de folos prezentarea. Bebeluşilor voştri ce biberoane le plac? Aştept comentarii sau chiar poze cu biberoanele preferate şi eventual numărul lor. Folosește cineva mai mult de 6 😛 ? Cine ma întrece? 😀

P.S. Urmează un nou video cu cărticele pentru copii.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: