Baby Boom Show martie 2017

     Dacă în copilărie iubeam târgul TIBCO pentru că primeam multe pliante, reviste şi jucărele de la unchiul meu, acum, ca mamică, ador târgul Baby Boom Show.

     Primele două dăţi când l-am vizitat, eram însărcinată cu gemenii.

16649366_10154082614791612_5709941330797518226_n.jpg

Aceasta este „dovada” de pe frigider 🙂

Unul din articole, îl găsiţi AICI. Dar şi piticii au văzut târgul în primăvara anului trecut. Mai are rost să spun câte priviri ne urmăreau? 😛

     Anul acesta, târgul se desfaşoară în perioada 9-12 martie 2017, în cupola rotundă de la ROMEXPO. Dacă vrei să vezi ultimele noutăţi, să faci cadouri practice mămicilor şi bebeluşilor din viaţa ta, te invit să aplici pentru o invitaţie gratuită AICI. Vei putea să intrii pe baza invitaţiei în zilele de 9 şi 10 martie.

targ.JPG

     Unul din evenimentele aşteptate va fi o prezentare de modă în data de 9 martie, unde creaţiile creatoarei Kinga Varga vor fi completate de produsele din gama GB pentru bebeluşi.

     Dacă sunteţi curioşi şi curioase, vă aştept la târg.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: