Avon ofera inca un an de liniste victimelor violentei domestice

Am vrut sa scriu eu un articol, dar in acest text primit pe mail este sintetizat mult mai bine ceea ce as fi spus eu. Vreau sa va solicit ajutorul in a distribuii cat mai mult acest material, sa ajunga la cei care pot sa fie cu adevarat de folos. Pana pe data de 24 se pot face multe fapte mari. Va rog sa cititi cu atentie textul urmator si apoi vedeti cum puteti sa contribuiti.

Cunosti un centru de adapost pentru victime ale violentei domestice?

Lansam cel mai mare program de finantare din Campania Respectului. Oferim 250.000 lire catre 5 centre de adapost pentru victimele violentei domestice. Cu acesti bani, 5 organizatii non-profit nu vor mai avea grija finantarii si vor putea oferi liniste victimelor.

Daca cunosti un centru, recomanda-le sa completeze formularul de aplicare si sa aplice pana pe 24 august 2017, trimitand proiectul catre granturi@campaniarespectului.ro. Gasesti mai multe detalii despre programul de granturi pe http://campaniarespectului.ro/

COMANDA SI DONEAZA

Nu uita! Cu fiecare produs social pe care il comanzi, oferi timp romancelor. 100% din profitul produsului tau cu simbolul infinitului este donat in Campania Respectului, initiativa AVON de lupta impotriva violentei domestice.

Bratara Hartley

4010 5

22,00 lei

Inelul Respectului

(2767 2 mărimea 6 /2775 5 – mărimea 8/ 2769 8 – mărimea 10)20,00 lei

Bratara Miriam

4659 9

20,00 lei

Bratara Marianne

3340 7

19,00 lei

STII CAT AI AJUTAT IN ULTIMELE LUNI?

In Lupta Impotriva Cancerului la San

Indrumare pentru pacientii bolnavi de cancer – Asociatia Amazonia

Navigatorul de pacienti oncologici e acea persoana care e alaturi de tine si iti explica fiecare etapa a tratamentului. Datorita donatiei tale putem sustine si in acest an programul din Institutul Oncologic Bucuresti. In plus, am creat impreuna cu invingatoare ale cancerului la san o revista de dat curaj, SANte. De asemenea, asociatia va avea 12 intalniri in tara cu pacientii.

Sprijin pentru paciente neasigurate – Fundatia Policlinici sociale Regina Maria

Stiai ca, pentru sistemul medical din Romania, pacientele care nu au asigurare nu exista? Anul acesta, putem oferi pentru 100 de astfel de bolnave din Bucuresti si Ilfov tratament si consiliere psihologica.

Investigatii medicale gratuite in mediul rural – Caravana cu Medici

Pentru femeile din mediul rural, cel mai apropiat centru medical e la cateva zeci, chiar sute de kilometri. Cu ajutorul Caravanei cu Medici, incepem ecografiile mamare in 10 comunitati izolate din mediul rural.

In Lupta Impotriva Violentei Domestice

Educatie despre relatii sanatoase pentru tinerele din centrele de plasament – Asociatia Social Incubator

Tinerele din centrele de plasament sunt cele mai expuse la o relatie abuziva. De aceea, discutam despre ce e dragostea si cum arata o relatie sanatoasa cu 200 de tinere din sistemul de protectie.

Primul centru de urgenta din Bucuresti pentru victimele violentei – Asociatia ANAIS

Pentru prima oara, o victima a violentei domestice din Bucuresti poate primi ajutor 24/7 datorita Asociatiei ANAIS. Contributia AVON a ajutat la dotarea centrului.

In a relationship – Fundatia Friends for Friends

Am continuat proiectul pentru tineri cu ateliere de ilustratie, participare la festivalurile Street Delivery si Summerwell. In plus, am creat o campanie de informare cu ocazia Zilei Adolescentului.

Ramai alaturi de noi si afla noutatile Campaniilor sociale de pe StopCancerlaSansi CampaniaRespectului!

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Bugetul familiei: 3 moduri EFICIENTE in care puteti ECONOMISI!

joi aug. 24 , 2017
Text by Ammina        Atunci cand vine vorba despre bugetul familiei, trebuie sa existe o planificare concreta. Doar in acest fel, tu si partenerul va puteti asigura ca finantele sunt gestionate corect, in fiecare luna. Pentru a profita la maximum de sumele disponibile, poti aplica anumite trucuri, care […]
%d blogeri au apreciat: