centrale cu montaj

Avantajele cumpărării pachetelor special concepute pentru apă caldă şi căldură

Când se construieşte o casă este luat în considerare şi sistemul de încălzire. Fiecare îşi alege ce este mai convenabil şi potrivit necesităţilor celor ce vor locuii în noua clădire. Se vor face multe calcule matematice. Se vor isca neînţelegeri. Vor apare diferenţe de preţ la produsele necesare realizării sistemelor de încălzire şi/sau apă caldă.

Acum, mai nou, văd că aproape toate casele noi au o cameră tehnică, o cameră a centralei, indiferent că este pe gaze, electrică sau combustibil. Însă, uneori, lucrurile se fac pe bucăţele, pe cameră sau camere ce pot fi ocupate cât mai rapid. Cheltuiala este evident diferită şi apar şi sume date în plus pe modificări ce presupune spargere de zid, conectare la reţeaua existentă de apă/gaze, întreruperea utilităţilor existente, consumarea de sume suplimentare pentru mâncarea ce nu poate fi gătită acasă şi eventual chiar mutarea într-o altă locaţie tip hotel, hostel sau pensiune până la terminarea lucrărilor.

Unde se pot găsi pachete special concepute pentru apă caldă şi căldură?

În astfel de cazuri este bine să apelezi la o firmă sau un magazin cu experienţă şi un istoric bun. Cu realizările prezentare public. Cu angajaţi comunicativi şi profesionişti.

Nu cred că ţi-ar pica rău să afli de seturile predefinite pentru încălzire, cu variante pentru centrală pe combustibil, pe gaze sau electrică.

https://www.quickshop.ro/lista-pachete-pg1

Ai vrea să ai în aceste seturi şi panouri solare? Nimic mai uşor. Quickshop este unul dintre cele mai vechi magazine online din România specializat în domeniul instalaţiilor. Vei găsi la ei tot ceea ce te interesează în legătură cu instalaţiile de încălzire, climatizare, alimentare sau tratarea apei.

M-am oprit la site-ul lor pentru că am văzut oferte pe pachete de produse. Mereu am fost de părere că pachetele sau seturile sunt mai avantajoase şi mai practice. Nişte oameni deştepţi au decis să seteze aceste seturi şi să le comercializeze pe baza experientelor din cadrul proiectelor în care au fost implicaţi. Pe site-ul lor găseşti publicat lucrările din Argeş, Corbeanca, Mogoşoaia, Dragomireşti şi Călugăreni.

De asemenea, angajaţii Quickshop organizează periodic întâlniri cu instalatorii şi reprezentanţi din partea producătorului de centrale termice Motan. Magazinul Quickshop.ro este şi distribuitor autorizat Vissmann, iar în această calitate oferă preţuri bune pentru dezvoltatori, instalatori şi revînzători, dar şi services prin partenerii lor în condiţiile specifice procedurii de trimitere în services.

Încă din anul 2007 activează în domeniu şi au rezultate bune. Complexitatea lucrărilor la care contribuie sunt uimitoare. Numai aceste minţi puteau să realizeze pachetele speciale ce mi-au atras mie atenţia pe site. Seturi de 13-15 piese gândite pentru un sistem complet de încălzire, de răcire tip hală sau combinaţii de încălzire tip pardoseală, panouri solare şi tehnologie smart sunt deja comenzi obişnuite pentru ei.

incalzire pardoseala

Urmează să vă prezint două seturi complete şi complexe ce vă pot fi de un mare folos în locuinţa dumneavoastră.

1. Pachet de încălzire în pardoseală pentru 50 m2 ce are parchet pe pardoseală

Este ideal pentru apartamentele cu două cameră, dar şi pentru magazine. Având în vedere complexitatea lucrărilor şi diversitatea suprafeţelor de lucrat este mai bine să solicitaţi o ofertă pentru un randament mai bun al încălzirii.

Acest pachet conţine 11 produse, dar unele dintre ele au mai multe bucăţi şi anume:

1 grup pompare încălzire prin pardoseală
2 ţevi de încălzire în pardoseală
1 T-u capăt distribuitor
48 placă Purmo Rolljet
1 pompă de recirculare
10 conector pex
2 robinete de golire
1500 cuie tracker cu două vârfuri
1 set de distribuitor tur/retur cu debitmetre
1 casetă distribuitor reglabilă
2 aerisitor automat.

pachet incalzire in pardoseala
Pachetul nu conţine bandă perimetrală, aditivul utilizat la realizarea şapei şi automatizarea sistemului prin intermediul termostatelor. Acestea se pot cumpăra separat în funcţie de preferinţe şi necesităţi.

2. Pachet panouri solare Helis

Numai bun pentru o suprafaţă mică, dar foarte bun pentru mediul înconjurător. Prin achiziţionarea acestui pachet vă puteţi produce apă caldă aproape gratuit.

Acest pachet conţine 9 piese şi anume:

1 panou solar cu 10 tuburi vidate
1 grup de pompare solar
1 ventil termic de amestec
1 kit de montaj panou solar
1 automatizare solară
1 antigel solar concentrate
1 boiler indirect
1 vas de expansiune vertical
1 aerisitor solar.

pachet cu panouri solare

Practic mai aveţi nevoie numai de mâna de lucru după ce achiziţionaţi aceste pachete complete.

Multe informaţii foarte detaliate le veţi găsi şi pe blogul site-ului. Dintre temele abordate enumăr:

Centrale termice pe lemne sau peleți
Soluţii moderne pentru încălzirea spaţiilor industriale
Rolul dezumidificatorului
Caloriferele tubulare decorative
Cum alegi un şemineu
Tunul de căldură
Etc.

Ca beneficii Quickshop lucrează cu stocuri proprii şi cu stocuri furnizor. Livrarea se face în 24-48 de ore iar produsele se pot plătii şi în diverse variante de rate.

quickshop.ro
Sper să vă fie de folos aceste informaţii şi să vă număraţi printre clienţii fericiţi şi mulţumiţi. Dacă aveţi prieteni ce consideraţi că au nevoie de aceste informaţii nu ezitaţi să distribuiţi, durează câteva secunde 😀

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!