#AteliereleGeorgianei

#AteliereleGeorgianei- Ghidul părinţilor ce îşi aduc copiii la ateliere de pictură pe forme din ipsos

Atelierele pentru copii sunt tot mai numeroase și mai diversificate. La evenimentele mari, accesul este gratuit, la evenimentele mici, cu taxă. Indiferent la ce tip de eveniment participă copiii tăi, mereu este bine să se țină cont de anumite reguli.

Aici intervin eu, Georgiana de la #AteliereleGeorgianei.

Cu ce aleg să mă diferențiez de alți colegi de breaslă? Prin simplitate, prin felul cum mă organizez la ateliere și prin seria de reguli pe care am creat-o pentru buna desfășurare a atelierelor pe care le susțin.

Cum așa, vei spune. Ei bine, am avut multe momente de „aha” și „vai” de-a lungul acestor aproape 3 ani de activitate, motiv pentru care am realizat următoarele reguli.

 Acestea sunt regulile pentru buna desfăşurare a atelierelor Georgianei:

1.Te rog frumos să te porți frumos cu mine și cu materialele mele, pentru că este posibil să ne mai vedem.

2.Te rog frumos să accepți materialele pe care ți le dau în folosință. Este posibil să nu le cunoști, dar nu este o problemă acest lucru. Promit să îți arăt cum să le folosești corect.

3.Dacă mergi la un atelier GRATUIT, ar fi bine să pictezi cel mult 3 piese din ipsos, pentru a rămâne piese și pentru alți copii. În general, aceste ateliere sunt contorizate pe un anumit interval de timp sau un anumit număr de copii. Dacă un copil va picta mai multe piese, altul va fi trist, pentru că va avea mai puține sau chiar nu va avea nimic de pictat, deși el a venit în intervalul corect al atelierului.

4.Hainele pe care le poartă copilul pot fi atinse sau pătate în cadrul atelierelor. Este recomandat să poarte haine care sunt potrivite pentru un atelier unde se folosește culoare. Ar putea să poarte pentru protecția lui un șorțuleț pentru pictură sau să aibe haine de schimb.

pictura pe ipsos5.Atelierele sunt, în general, gândite pentru copii, în consecință, măsuțele și scaunelele sunt adecvate lor. Sunt însă și locații care ne pun la dispoziție mobilierul lor, însă asta nu înseamnă că oferă ocazia aparţinătorilor să le folosească pentru bunul plac. Nu mă refer la cei ce ajută sau pictează împreună cu copilul lor. Desigur, și în aceste cazuri se ocupă locul unui alt copil care dorește să participe la atelier.

copii care picteaza forme din ipsos pentru pictat6.Regula timpului spune așa: nu veni la atelier înainte de ora de începere sau cu 5 minute după ora de terminare a evenimentului.

7.Regula cu nu SPARGE PIESE este foarte importantă. Atunci când un participant la atelier sparge intenționat piesele din ipsos pentru pictat întristează mai multe persoane odată, și anume:

– Copiii mei, care sunt prezenți la aproape toate atelierele pe care le susțin. Copiii mei sunt parte din proiect, ei turnând sau scoțând piesele din forme. Tot ei dau diferite informații la evenimente atunci când eu nu sunt mereu disponibilă.

– Soțul meu, cel care toarnă în general toate piesele, le usucă și le transportă cu grijă la eveniment.

– Eu, cea care vine cu bucurie la întâlnirea cu voi, micii pictori în devenire.

– Spargerea intenționată și repetată a pieselor din ipsos duce la excluderea din viitoarele ateliere pe care le voi susține, și aici mă refer la TOATE TIPURILE DE ATELIERE pe care le voi face în viitor.

#ateliereleGeorgianei pentru copii8.Copilul nu se „parchează” la atelier, apoi aparținătorul pleacă, eventual neanunțat, și revine când dorește el.

9.Regula lui NU ALEGE! În general, fetițele au tendința de a alege mai multe piese din ipsos de același fel pentru a le picta. Acest lucru poate fi deranjant din mai multe puncte de vedere.

De exemplu, este un atelier tematic și un copil alege toate animăluțele de pe masă, iar un alt copil rămâne să sounem numai cu  modele  mașinuțe; acest alt copil nu are afinități către mașini. Se întristează copilul, se supără părintele și spune că nu am venit pregătită corespunzător.

10.Regula lui NU. Nu ai voie ca părinte să îi spui copilului să picteze câte piese dorește, pentru că atelierul este GRATUIT. Asta înseamnă să profiți de bunătatea mea. Îți propun următoarea variantă:

Dragul meu copil, poți picta aici cât se dă voie conform regulilor acestui atelier și, dacă dorești, CUMPĂRĂM și PICTEZI ACASĂ CÂTE PIESE DOREȘTI.

piese din ipsos pentru pictatCine află de această regulă beneficiază de 10% reducere numai menționând „Regula 10”, în acest fel, știu că este un părinte informat 😛

Evident că regulile nu se opresc aici. Te invit și pe canalul meu de TikTok pentru a descoperi o serie de filmulețe despre produsele și serviciile pe care le ofer.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!