Artizanii Olfactivi vă invită la Fragrance Day

     Ştiaţi că 21 Martie a fost declarată Fragrance Day la nivel internațional? Dacă nu aţi aflat, nu este nimic. Artizanii Olfactivi organizează cu această ocazie în perioada 19-21 Martie o expoziție cu și despre parfum la Cărturăreşti – Ceainăria Verona, motiv pentru care vă învită într-o frumoasă călătorie parfumată în cadrul expoziției olfactive Universul Parfumului.

     Un expert parfumier și un producător de televiziune vă vor fi călăuzele seminariilor parfumate create de Artizanii Olfactivi, prin intermediul cărora veţi fi purtaţi în minunate călătorii senzoriale.

Programul evenimentelor este următorul

     **19 MARTIE – expoziție UNIVERSUL PARFUMULUI**
În intervalul 12:00 – 20:00 sunt pregătite surprize care să incite toate cele 5 simțuri, dar mai ales pe cel gustativ și cel olfactiv.

     Vor fi expuse sticluțe vechi de parfum. Vi se vor dezvălui poveștile și legendele celor mai importante ingrediente, felul în care parfumul a evoluat și cum a fost el perceput în marile culturi ale lumii. Veţi testa și experimenta parfumuri şi surprize culinare. Astfel, ”Universul parfumului” va cuprinde toate elementele care compun limbajul olfactiv.

     Cu această ocazie, Artizanii Olfactivi doresc să aducă în fața iubitorilor de frumos povești și emoții parfumate, dar și materiale vizuale, înregistrări video și interviuri cu ajutorul cărora vizitatorii să descopere și să înțeleagă acest fascinant univers.

      Expoziția din 19 Martie are intrare liberă, iar accesul se face prin intrarea principală a librăriei Cărturăreşti din Strada Arthur Verona.

     Pentru 20 și 21 Martie, respectiv zilele de luni și marți, se lansează o nouă ediție de seminar, intitulat” Parfumierii și creațiile lor”.
Participarea la seminar se face doar în baza unei rezervări pe e-mail:

artizanii.olfactivi@gmail.com sau la telefon: 0765 605 864 / 0726 196 831
Detalii eveniment seminar pe facebook aici

Aici aveţi şi câteva imagini de la evenimentele trecute.

Această prezentare necesită JavaScript.

 


Cu drag,

Ordine sau Dezordine 

 

SI
Artizanii Olfactivi, Alexandra Giucă  si Valentina Băințan

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!