calorii

Arde caloriile în stil Body Groove

Nu știu dacă pentru toți intră tonifierea și arderea caloriilor în rezoluțiile de început de an. Dar, cu siguranță mulți doresc o stare de bine pentru trup și minte. Însă, partea cu trupul este de multe ori mult mai greu de realizat, nu toți ne simțim bine în corpul nostru sau am făcut pace cu formele noastre.

Pentru a îmbina utilul cu plăcutul, recomand stilul de mișcare Body Groove. Un fel de dans, dar nu este numai dans. Nu este energic, dar consumă mișcare. Nu are pași presetați, dar faci cu siguranță mulți pași ca activitate.

Body Groove este o activitate ce necesită totuși un echipament sportiv. Haideți să îl numim echipamentul de „Ardem caloriile”. Și unde credeți că vom găsi acest echipament de „Ardem caloriile”? Fix la Decathlon, locul pentru toate sporturile și toate activitățile de mișcare la interior și la exterior.

Cum Body Groove nu este nici o activitate precisă cu un anumit tip de mişcări, propun ca echipamentul pentru „Ardem caloriile” să fie generalist, cam ca pentru ora de sport de la școală. Cu alte cuvinte să cuprindă colanți, tricou, bustieră, șosete antiderapante și bonus punem o mingie. Dar, să le luăm pe rând la prezentat.

1.Am ales că încep cu o pereche de colanți, model din acela cu talie înaltă. Asta și pentru că sunt o persoană… dolofană, iar momentele mele de mișcare devin stresante când mă trezesc cu bata pantalonilor rulată sub burtă.

colanti rosii

Poate ține de aspectul meu, poate ține de modelul pantalonilor folosiți de către mine, dar primind acum doi ani o pereche de colanți cu talie înaltă, am observat o susținere mai bună a burții și lipsa de incomoditate legată de acea bată care se poate deplasa. Cu alte cuvinte activitatea de să „Ardem caloriile” poate începe plăcut.

2.Bustieră cu susținere. Am ales acest model pornind tot de la mine și aspectul meu de femeie… bine „crescută”. Mergând pe același principiu ca și pantalonii care mă deranjau la bată, aleg o bustieră cu o susținere bine realizată.

Bustiera alba

Produs acesta este conceput pentru fitness cardio sau activități cu impact puternic, realizat din material re spirant ce menține pielea uscată. La acest model măsura potrivită pentru mine este XL

3.Peste bustieră recomandăm un tricou simplu, dar practic. Nu cred că este nevoie de un model pentru activitatea de „Ardem caloriile”.

tricou fitnes

Cred că orice model imprimat poate distrage atenția de la mișcare și zboară gândul la orice alt ceva, motiv pentru care consider că un aspect sau culorile neutre sunt cele mai potrivite pentru activități de sport.

Acest tricou se găsește în 7 mărimi, inclusiv XXXL.

4.Șosetele antiderapante sunt potrivite pentru mişcări simpliste, cât mai naturale, neforțate.

sosete

Aș putea spune chiar predestinate stilului Body Groove prin acțiunea repetată de a pășii în fel și chip. Aceste șosete antiderapante sunt realizate din 97% Poliamidă și 3% Elastan. Dacă se respectă recomandare de spălare la 30 de grade au o garanție de 2 ani.

5.Mingia de care spuneam mai devreme am trecut-o la categoria BONUS, asta ca exerciții de relaxare după activitatea intensivă de Body Groove. Totuși, această mingie este realizată pe mărimi, după ce s-au făcut ceva studii de specialitate.

mingie decathlon

CE MĂRIME DE MINGE SĂ ALEG?

Recomandările Decathlon sunt următoarele:

*Aveți o înălțime sub 1,60 m și o greutate sub 85 kg – Mărimea 1 cu diametru 55 cm vi se potrivește.
*Aveți o înălțime între 1,60-1,80 m și o greutate sub 85 kg – Mărimea 2 diametru 65 cm vi se potrivește.
*Aveți o înălțime de peste 1,70 m și o greutate peste 85 kg- Mărimea 3 diametru 75 cm vi se potrivește.

Pentru că am făcut o recomandare de activitate în casă și un stil de mișcare lejer, obiecte auxiliare precum bandane, banderole, sticluțe de apă sau încălţămintea nu își au rostul. Găsiți în alte articole aceste produse Decathlon

Revenind la Body Groove pe care l-am tot menționat, haideți să vă spun câteva cuvinte și despre el.

Body Groove este atât de diferit de exercițiul obișnuit încât este cam greu de explicat exact cum funcționează. Are câteva mișcări simple de dans care vă vor lucra întregul corp.

Deoarece toți avem corpuri diferite, cu niveluri diferite de energie și fitness, nu există „o singură cale” de a face antrenamentul. De aceea ești învățat cum să-l faci perfect pentru corpul tău.

Sunt câteva clipuri video pe YouTube unde vezi oamenii care dansează în stilul Body Groove. Toți au forme, dimensiuni și vârste diferite, cu diferite niveluri de fitness, energie și mobilitate. Fiecare a făcut acel antrenament în modul care a fost potrivit pentru ei.

Pe scurt, Body Groove îi ajută pe oameni să ajungă în cea mai bună formă a vieții lor, chiar și atunci când exercițiile „obișnuite” păreau dificile și dureroase. Deci activitatea de „Ardem caloriile” se face plăcut și fără tensiune.

Pentru acest început de an îmi propun și eu cât mai multă mișcare și stare de bine, iar acest Body Groove este grozav dacă îl faci uneori pe muzică rock 😀

Tu pe ce gen de muzică faci mișcări atunci când te simți bine? Eu ador Baladă pentru Adelina, Balada Flurilor și mult Emir Kusturica. 😀

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!