Ruleta culorilor Avon 2019

Anul acesta muşcatele și Avon îmi dictează ruleta culorilor

În fiecare an soţul îmi cumpără muşcate. Şi “româneşti” şi curgătoare. Anul acesta a exagerat rău de tot. Şi în momentul când i-am spus “gata, am suficiente!!!”, el a mai venit cu 3 ghivece enorme, da chiar enorme de m-a lăsat mută.

Şi uite cum atenţia şi timpul meu se împarte şi cu muşcatele. Dacă sunt bine îngrijite încep să facă şi flori. Şi fac până în toamnă târziu. Dacă la câteva ghivece am văzut ce culoare au florile când le-am primit, o mare parte din ele au fost cumpărate de lăstari, când aveau numai câteva frunzuliţe. Şi uite cum încep bucuriile culorilor. Roz închis, mov delicat, vişiniu catifelat, alb pur, degradeuri minunate şi… chiar o corcitură de lăstar. Cred că acolo a fost treaba albinelor ce ne bâzâie în ultima vreme.

Profitând de aceste zile libere, am spus să folosesc şi eu produsele Avon din Campania Ruleta Culorilor. Am primit două rujuri mate cu nuanţele Ruby Kiss şi Everyday Red, crema cu factor de protecție solară Anew Solar Advance cu SPF 50 în nuanţa Medium Beige şi două lacuri de unghii în nuanţele Lightening Red şi Plum& Done.

Primul ruj cu nuanţa Everiday Red l-am folosi acasă. Eram super comod îmbrăcată dar aveam nevoie de ceva culoare, de veselie. Cum afară era prea cald ca să ies la muşcatele mele am decis să mă colorez eu. Rujul mat este unul de mare acoperire, o singură aplicare este suficientă. Mirosul este şi el plăcut.

Rujul cu numărul doi l-am folosit când am fost sâmbătă la Festivalul Amintiri din Copilărie din Parcul Tineretului.

Am folosit nuanţa Ruby Kiss şi crema cu factor de protecție solară Anew Solar Advance cu SPF 50 în nuanţa Medium Beige. Faţă de primul ruj, acesta a rezistat mai mult. Am mâncat îngheţată artizanală, am băut apă şi multe corcoduşe roşii.

ruj avon si crema nuantatoare

Ajunşi acasă şi după încă câteva ore când m-am uitat în oglindă mai aveam cam jumătate din intensitatea rujului. Crema am folosit-o cam în exces iar de la căldura mare şi transpiraţie a ajuns cumva şi în ochii mei. Am fost nevoită să o şterg complet de pe faţă. Specific că aceasta a fost a doua utilizare a cremei, prima dată a fost acasă, în cantitatea potrivită şi în mare parte a timpului nu am fost expusă excesiv soarelui puternic.

Am ales festivalul Amintiri din Copilărie pentru că am crezut că vor fi mai multe piese de teatru pentru copii, scenete din cărţile lui Creangă… dar nu a fost aşa. Festivalul a fost complex, cu invitaţi din afară dar şi cu trupe româneşti de teatru, balet, dansuri.

festivalul amintiri din copilarie 2019cortul Generaliparcul Tineretului

Băieţii mei au fost impresionaţi în prima zi de vizitare de trupa de toboşari din Spania.

 

Duminică le-a plăcut bătaia cu baloane de apă. Şi luni am fost în parc, dar aleile neîngrijite şi terasamentul lăsat în seama bălăriilor m-au dezamăgit. Lipsa florilor, lipsa implicării persoanelor abilitate m-a făcut să apreciez mai mult muşcatele mele. După o vizită scurtă la socrii în Voluntari am revenit acasă unde mi-am făcut unghiile cu lacurile Lightening Red şi Plum& Done.

oja de la avon

Pisica nu a părut deranjată de activitatea mea, îşi făcea siesta pe masa de plastic din curte.

Lacul în nuanţa roşie are o pensulă mai lată şi se aplică mai bine, acoperă mai bine. Cea în nuanţă de mov mi se pare că lasă ceva urme de la pensulă şi nu acoperă aşa de bine.

muscate curgatoare si lacuri de unghiioja si avon

Lacul Lightening Red mi se pare mai lucioasă, mai festivă, mai elegantă. Cea în nuanţa Plum& Done mi se pare mai cassual şi poate tomnatică.

Cum au văzut ceva culoare pe unghiile mele au venit şi picii ţipând că vor şi ei culoare pe degetele lor şi se întindeau cu mânuţele către sticluţe. Am adunat repede de pe masă dar tot am scăpat o sticluţă pe jos. Din fericire numai s-a zgâriat puţin pe lateralul sticluţei.

Produsele din această campanie de testare Avon şi BuzzStore mi se par suficient de colorate şi mulţumitoare ca număr. Pot fi folosite în diverse combinaţii ce nu te vor lăsa indiferentă privirii cunoscuţilor dar şi necunoscuţilor. Ar putea să fie chiar un kit drăguţ de vară. Să îi spunem Kit-ul Petalelor de Muşcată.

Pentru mai multe informașii legate de produsele Avon, contactați Mămica avonistă.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: