anamaria hancu3

Anamaria Hâncu și stilul ei vestimentar

Faptul că particip şi în această toamnă la concursul SuperBlog nu este o noutate pentru voi. Faptul că am fost voluntar, iar nu este o noutate. Dar când colegii de voluntariat îţi devin temă pentru concursul SuperBlog chiar este o noutate. Pentru acestă provocare trebuie să mulţumesc celor de la Answear. Ei vor să încerc să recreez stilul vestimentar a unei persoanei pe care o admir, în limita bugetului de 999 lei.

Am ales Anamaria Hâncu

Anamaria Hancu
COSMOPOLITAN

Pe Anamaria am cunoscut-o în tren în drumul către prima mea tabără ca voluntar. Părea o fetiţă delicată dar accesorizată cu ghete roz de rockeriţă. Cumva îşi arăta firav latura ei de om dur, rezistent la “intemperiile” din societate. Am fost colege de echipă timp de 8 zile.

tabara din tara lui andrei

Ulterior am ţinut legătura pe Facebook. Aşa am participat şi la prima mea activitate de ecologizare alături de ea şi de câţiva voluntari din Ţara lui Andrei. Locaţia curăţată este Lacul Văcăreşti. Zău dacă mi-am dat seama atunci că ea este capul mişcării “Let’s do it România!”.

ecologizare Lac vacaresti

Din acel moment am început să prind drag de ea. Deşi se învârte în cercuri glam, nu am văzut la ea repulsia faţă de cei normali, de copii, de mizeria lăsată de alţii. Acesta este motivul pentru care am ales-o ca persoană pe care o apreciez.

interviu anamaria hancu

Iniţial am crezut că îmi va fi greu să recreez ţinutele ei, dar oferta variată de pe site-ul answear.ro mi-a venit în ajutor. Şi reducerile sunt foarte simpatice cu bugetul meu limitat. Deşi iniţial mă gândeam că voi alege o ţinută, după ce am răsfoit paginile site-ului mi-am dat seama că opţiunile sunt nelimitate. Am ales două. Haideţi cu mine în provocarea de a imita stilul vestimentar al PR&Label Manager Global Records.

Urmărind ultimele apariţii în media, Anamaria a abordat un stil mai elegant, cu cămăşi albe, dantelate sau cu funde supradimensionate. În viaţa privată este adepta denimului şi o coafurii cu coadă de cal. Munca mea se va da acum pe tărâmul rochiilor, paltoanelor şi a câtorva accesorii.

Prima combinaţie de haine pe care doresc să o fac va fi cu o rochie glam plus ceva accesorii. Ştiu că Anamaria lucrează mai mult la interior aşa că această rochie din Rayon şi Vâscoză cu mâneci scurte va fi potrivită. Ca şi încălţăminte am găsit o pereche de ghete de un roz pal asemănătoare cu cele purtate în tren în ziua când ne-am cunoscut. Pentru momentele când va pleca afară am asortat un palton de damă tranzitoriu Vero Moda, confecţionat dintr-un material moale de un roz elegant.

tinuta glam.png

Ţinuta cu numărul doi este în dungi. Deşi Anamaria nu are de ce să îşi mascheze talia iar înălţimea ei este bună, dungile din acestă ţinută o va face foarte explozivă. Pornind de la trenciul cu linii groase, continuăm cu cămaşa în dungi subţiri dar cu terminaţie de dantelă, blugii cu talie înaltă şi rupturi şi terminăm cu o pereche de mocasini în obişnuitul roz pal.

trenci.jpg

Ce-i drept mocasinii şi dantela dau un iz de eleganţă în toată această explozie de dungi. Dar, aşa este Anamaria, explozivă, comunicativă şi totuşi dantelată. Privirea blândă, ochii mari şi expresivi, mâinile lungi şi subţiri.

Nu ştiu cât o puteţi cunoaşte pe Anamaria prin intermediul a două ţinute. O conversaţie cu ea face cât o petrecere. Când râde o face cu toată pofta şi emană o stare de bine. Or fi şi hainele “de vină”. Ce-i drept ea a mai ,,furat” ceva trucuri vestimentare de la artiştii cu care lucrează. Uneori se contopeşte în stilul Innei, alte ori în stilul Antoniei. Însă, când este singură, iese la iveală fata ambiţioasă care realizează tot ceea ce îşi propune.

Dacă și tu vrei să ai o ținută magnifică dar ai un buget limitat, de vinerea neagra iti poți lua câteva piese esentiale. În ajutor își vine și Answear Club. Odată înscris în club primești înapoi 10% din valoarea produselor sub formă de puncte. Punctele se pot folosi pentru a reduce chiar și până la jumătate valoarea comenzilor plasate. Ce spui, încerci o garderobă de ,,persoană publică,,?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2019

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

1 comentariu

  1. […] Anamaria Hâncu și stilul ei vestimentar […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!