Am testat rujurile Matte Legend de la AVON

Salutare,

În campania 4 am avut de testat două rujuri. Mă încânta ideea şi aşteptam comanda cu mare drag pentru a le încerca. Apoi a venit atenţionarea că virus. Mi-a părut rău pentru partea de socializare în oraş unde puteam să testez cele două rujuri de la Avon.

mamica avonista rujuri
mamica avonista
Ca o mică descriere ar fi aşa:

“Rujul Matte Legend de la AVON are încorporat deja primer, pentru confort, hidratare şi culoare de durată într-un singur pas şi cu 50% mai mulţi pigmenţi de culoare pentru o acoperire perfectă dintr-o singură aplicare. “

Părerea mea este următoarea:

*Pentru un ruj mat este foarte plăcut la atingere. În general am simţit uscăciune la nuanţele mate.
*Se percepe ca o atingere de catifea.
*Produsul este rezistent, dar nu am reuşit să îl contorizez ca durată.

Ce a fost diferit la această campanie?

În primul rând a fost şi încă este destul de răspândit Coronavirusul. Restricţiile de circulaţie sunt din ce în ce mai mari. Am avut o singură ocazie de ieşire din casă când am  vizitat târgul de copii de la ROMEXPO. Cu această ocazie am încercat să folosesc şi una dintre nuanţele primite spre testare. Însă nu s-a potrivit neam cu ținuta mea și cu nuanța pielii mele. Nuanța despre care vorbesc este Legendary.

Acasă am încercat să fac poze şi filmuleţe cu mai multe ocazii dar copii şi mama m-au deranjat prea mult încât nu am reuşit să obţin un material prea calitativ.

Nuanța Legendary

 

Însă, am decis să postez imaginile cu masca Planet SPA, dar şi cu mesajul #stauacasa.
Nunața Perfection

#staucasa
ruj mat

Ca şi calitate aceste două rujuri mi-au plăcut, mai puţin nuanţele. La următoarea comandă voi încerca alte două nuanţe. Şi pun accent pe nuanţe. Acest aspect este unul care m-a deranjat la ultimele campanii de testare AVON. Faptul că 200-500 de persoane primesc aceleaşi nuanţe nu cred că este un beneficiu adus campaniei şi nici nuanţele nu vor fi apreciate la aceeaşi valoare de toate cele n persoane ce le testează. Într-un fel se vede o nuanţă pe un ten alb şi în alt fel pe un ten măsliniu. Nu mai spun de persoane de 18 ani sau cele de 60 de ani.

Sper ca aceste rânduri să ajungă acolo unde trebuie. BuzzStore este o ocazie bună de testat produse, dar aş vrea să ţină cont că produsele pe nuanţe trebuiesc alese de cei ce le testează. Acelaşi lucru pot să îl spun şi legat de arome şi mirosuri.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: