Am testat produse de la CollaZen

     Când iei produse nou intrate pe piaţă să le testezi, doza de scepticism este mare. În general ai deja stabilită lista  de produse preferate şi cu greu ai da crema aceea minunată ce-ţi hidratează pielea şi o catifelează precum puful de piersică. Balsamul de păr ce îl descurcă şi miroase a flori de cireş, este preferatul tău, pentru că soţul ţi-a spus într-o seară că arăţi minunat cu părul prospăt spălat, deşi tu erai foarte obosită.

     Dar ce faci cu curiozitatea? Te macină în asemenea hal, că îţi vine să te cauţi imediat în portofel de bănuţi pentru a cumpăra acele produse interesante. Deja testasem Crema de faţă cu aloe. Au avut cei de la CollaZen o ofertă în care plăteam doar transportul produsului. De când am primit-o, o folosesc zilnic. Crema este foarte bună. Nu îngraşă pielea şi intră în profunzime relativ repede. colazenn

     Deci, având testat un produs de la acestă firmă, mi-am spus că pot încerca şi altele  care par a fi interesante şi de fapt am nevoie de ele. Aşa am luat crema de faţă cu colagen şi masca de păr împotriva căderii părului tot cu colagen.

Produsele sunt de provenienţă grecească, de aceea au eticheta tradusă.

Crema de faţă are un gramaj de 50ml iar masca de 200. Produsele au un miros plăcut, consistenţa este mai densă. Încă de la prima folosire, simţi diferenţa între produsele folosite până acum şi acestea.

   Masca de păr lasă un fel de peliculă fină pe toată lungimea firului de păr. Îl face fin precum părul bebeilor. Poate chiar mult prea fin. La cât mă trag pe mine gemenii de păr, masca are un efect bunicel. Pe site-ul lor am găsit următoarele informaţii:”Mască de păr cremă cu colagen, biotină și keratină este alegerea ideală împotriva căderii părului, având în același timp și un puternic efect de regenerare. Acest lucru se datorează conţinutului de biotină, o soluţie ce conţine vitamina B solubilă (cunoscut şi sub numele de vitamina H), care îmbunătăţeşte elasticitatea şi dinamizarea părului, protejează scalpul împotriva uscării şi previne căderea părului. De asemenea, biotina contribuie la păstrarea culorii naturale a părului ajutând astfel la întârzierea apariţiei părului alb. Keratina reface structura naturală a părului, hrănește și protejează firele de păr uscate și despicate. Astfel părul devine sănătos, strălucitor și fin la atingere.” Destul de bine zic eu: P

Crema de faţă are ambalajul din sticlă şi are o peliculă de hârtie ce pare că se videază de fiecare dată când pui capacul la loc.:)

Pe site-ul lor am găsit următoarele informaţii: „Oferă hidratare şi fermitate pielii chiar din primele zile de utilizare. Regenerarea completă a pielii are loc după 3-4 luni de utilizare regulată. Este recomandată pentru toate tipurile de ten.”

După aproape o lună de când le folosesc, efectele se văd. Cunoaşteţi acea senzaţie când ceva îţi face bine şi ai face orice să menţii starea? Aşa mă simt eu. Mulţumesc CollaZen:)

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: