parfumurile maxima si maxime de la avon

Am testat parfumurile Maxima şi Maxime by AVON

Noua campania Avon şi BuzzStore m-a prins nepregătită. Dădusem comandă cu câteva zile înainte şi nu mai credeam că pot prinde produsele din campania “Atingerea zeilor”.
Dar, cum nu sunt economă de loc şi nici indiferentă cu banuții mei, am spus să fac o nefăcută. Una din cliente, o fostă coordonatoare Avon mi-a plătit comanda direct în contul de reprezentant. Suma ei era mai mare decât restul de plată şi am rugat-o să lase aşa, deşi a vrut să îmi dea diferenţa în mână. Cu acea diferenţă am dat comandă de un produs, la care mi s-au adăugat 4 lei taxă. Aşa am prins pe ultima sută de metrii şi parfumurile Maxima şi Maxime.

parfumuri de la avon

Iar am fost cu copiii la sediul din Unirii ca să ridic comanda. Iar au ţopăit, ţipat şi s-au jucat la dozatorul de apă. Când au văzut parfumurile, imediat au întrebat dacă sunt pentru ei şi au dat să înşface cutiile. Era cât pe ce să… devină parfumurile copiilor.

Bun, ajung acasă şi pun ghiordanul bine, încât îl găsesc după două zile. Când îl găsesc îi dau parfumul de bărbați soţului să îl încerce.

maxime, parfum barbatesc

Prima dată spune că nu simte nimic. A doua încercare se aude un “Hmm”, apoi un “da” cu jumătate de gură. E clar, nu este pe gustul lui. Păcat, este un parfum ce tinde către eleganţă. Cu esenţă de Olibanum, pe numele ei românesc tămâie, parfumul pare desprins din altă clasă de clienţi. Deşi conţine şi frunze răcoritoare de mandarin şi acorduri lemnoase intense, parfumul îşi face de cap şi miroase cum vrea el. Asta pentru că tot repet că un parfum nu miroase la fel pe toţi oamenii. Iar gusturile nu se discută. Mă oftic că soţului nu îi place şi acum trebuie să îi găsesc parfumului un alt stăpân.

Copiii ţopăie veseli prin casă şi vor şi ei să vadă cum miroase parfumul. Nu cad în capcana lor şi plec repede de lângă ei. Zic să îmi încerc norocul cu cel de damă.

maxima
Caut întâi ce înseamnă iasomie de sambac. Pe Google spune că este arăbească. Pare interesant. În combinaţie cu nectarine ar trebui să fie plăcut pentru mine. Ultimul ingredient pe care nu îl ştiu iar google nu ştie a îmi spune cum miroase este Simioc-ul. Pare plantă medicinală. Decid să desfac cutia şi şă încerc parfumul. Este prea dulce pentru mine.

Din păcate aceste parfumuri nu sunt nici pe placul soţului şi nici pe plăcut meu. Cu siguranţă vor ajunge cadouri. Asta este, cu greu îmi găsesc ceva potrivit după sarcină. Am rămas cu o sensibilitate la mirosurile dulci.

Cum virozele respiratorii sunt în floare, nici noi nu am fost scutiţi aşa că am stat numai în casă şi nu am avut unde să testez parfumurile şi şă văd reacţia cunoscuţilor la mirosul lor.

Până la viitorul articol despre Avon, BuzzStore sau produse testate, vă spun o seară bună.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: