Am testat noua vopsea de păr Schwarzkopf Color Expert

     După o perioadă de aproximativ 2 ani, în care nu am fost lăsată să mă vopsesc, fie din cauza sarcinii, fie pentru că le dădeam lăptic la gemeni, a venit şi campania celor de la Buzzstore. Am fost foarte bucuroasă să îmi pot alege nuanţa din gama lor variată.

     Pentru cei care nu ştiu, Schwarzkopf Color Expert este prima vopsea de păr pentru utilizare acasă cu tehnologia profesională OMEGAPLEX® împotriva ruperii şi deteriorării părului. Schwarzkopf Color Expert îţi aduce ultimul trend din salon la tine acasă.

Pachetul primit spre testare arată aşa:

     Am început să citesc informaţiile din pliante, să mă familiarizez cu produsul şi proprietăţile lui. Mai jos la las pozele cu conţinutul cutiei.

Această prezentare necesită JavaScript.

     Cu tehnologia folosită de cei de la Schwarzkopf, acum îţi poţi vopsi părul fără grija deteriorării. După ce am citit şi înţeleg toate acele informaţii noi, am trecut la partea practică 😛

Această prezentare necesită JavaScript.

Puncte bonus la acest produs: tratamentul folosit în timpul vopsirii şi cel la 3 săptămâni de la vopsire. Efectul de „îmblânzire” a părului meu ce este mereu ciufulit, rudă cu un cuib de ciori. În timpul spălării părului, am simţit cum firul a devenit fin la atingere, părea ca şi pieptănat, deşi eu nu reuşisem să mă pieptăn de 2 zile. (Uneori uit dacă şi unde am pus cafeaua din cauza energiei copiilor, da apoi să mă mai pieptăn?! Cum îmi văd coada despletită se caţără pe mine să tragă de păr, aşa rămân nepieptănată câte 2 zile 😛 ).

Puncte minus: Mirosul puternic de amoniac, aproape m-a făcut să plâng. Locurile unde compoziţia mi-a atins pielea pe mâini, urechi sau faţă, am simţit pişcături ca de usturime. În schimb, pe scalp nu am avut disconfort. Culoare s-a luat la spălat în cele 3 săptămâni până la folosirea tratamentului special din cutie. Culoarea a prins pe o porţiune de 10-15 centimetri, la rădăcina firului de păr, deşi nu mai eram vopsită de aproximativ 2 ani.

Deşi am urmat toţi paşii din prospect, culoare nu a ţinut cu mine. Recunosc efectele tratamentului şi tehnologiei din acesta vopsea. OmegaPLEX este o combinaţie de acid cuccinic, aminoacizi şi polimeri hibrizi care protejează părul în timpul colorării sau decolorării, rezultând un fir puternic şi neted.

Nu ştiu dacă am să mai folosesc vreodată acest produs, dar am vorbit cu prietenele despre el, le-am împărţit pensulele de vopsit, pliantele şi voucherele. Unele s-au arătat interesate faţă de noutate şi chiar doresc să încerce noua tehnologie..

 

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!