Avon anew

Am testat crema de zi Anew Reversalist cu Protinol 35+

O nouă campanie de testare BuzzStore mă pune faţă în faţă cu o cremă de faţă. 🙂 Produsul mi-a fost alocat prin analizarea activităţii mele din online. Am văzut că alte colege de breaslă au primit produse de machiaj sau parfumuri.

Sincer, nu ştiu cât mi s-ar fi potrivit. Pentru machiaj am nevoie de o stare de spirit pozitivă, ceea ce nu am 🙁
Pentru parfum am nevoie de un eveniment sau de ieşiri dese din casă, ceea ce iar nu este cazul.

Cam sunt consemnată la domiciliu din cauza stării de sănătate a mamei. În consecinţă cred că alocarea unui produs de tipul Skin Care a fost o decizie bună 🙂

Acum haideţi să vă prezint cremă şi ceea ce ştie ea să facă

aplicare crema anew

Crema de zi Anew Reversalist cu Protinol este un produs antirid. Un produs cu un preţ accesibil şi cu posibilitatea de livrare acasă. Componentul special ce o evidenţiază făță de alte produse din game similare este PROTINOLUL.

121740919 3986008148082853 7490434944500389398 o

PROTINOLUL, tehnologie patentată Avon care stimulează producția de colagen pentru a restabili fermitatea și hidratarea pielii, prezentă în fiolele de reîntinerire. Acum disponibilă și în cremele Anew pentru ȘI MAI MULT COLAGEN și rezultate spre un look mai tânăr ÎN DOAR 2 ZILE.

Această cremă se găseşte în 3 variante pentru vârstele 35+, 45+ şi 55+.

anew reverselist
recomandat 35+
anew reverselist 45
recomandat 45+
anew reverselist 55
recomandat 55+

Eu am primit spre testare această cremă împreună cu ultima comandă Avon. În colet mai aveam pentru mine o trusă de farduri. Şi asta pentru că am făcut curăţenie în trusa de machiaj şi jumătate dintre produse erau expirate.

Folosesc această cremă da aproximativ o săptămână. După 2-3 zile am simţit cum pielea mi s-a acomodat. Acum face parte din ritualul meu de îngrijire zilnică.

Nu ştiu încă dacă renunţ la crema folosită în mod frecvent în acest moment sau o voi lua ocazional. Oricum, ambele produse sunt parte din catalogul Avon. Pentru cine nu ştie acum folosesc crema de zi cu ulei de canabis. Măcar tenul să îmi zâmbească tâmp dacă eu nu pot 😛

Ok, gata cu crema, acum să vă spun şi ultima noutate Avon:

Începând din campania 15 valabilitatea unei broşuri Avon este de o lună. Asta îmi aduce aminte de începuturile mele în Avon. Campania ţinea 4 săptămâni şi comenzile se dădeau la 2 😛

În fine, acest articol trebuie să fie despre Crema de zi Anew Reversalist cu Protinol, aşa că în încheiere spun aşa:

Campania BuzzStore şi Avon de testarea a cremei de zi Anew Reversalist cu Protinol m-a surprins plăcut. Recomand produsul doamnelor peste 35 de ani. Dar şi restul produselor de îngrijire. Sau, puteţi să le puneţi în cadourile de sărbători. 🙂

123513485 23846181893830223 7771586411651614237 n

Dacă dorești să testezi produse în campaniile BuzzStore îți poți face cont aici

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!