Am testat 3 arome din noua gamă de detergenți de vase Feiry Extra+

Salutare drag cititor,

Îţi mulţumesc pentru că îţi rupi din timpul tău pentru a citit acest articol. Astăzi voi vorbi despre experiența mea cu noile formule ale detergentului de vase Fairy Extra +. La final vă arăt și cât de multe vase murdăresc eu când fac câte 3 feluri de mâncare.

Fiind membru al comunităţii BuzzStore sunt la curent cu noile campanii de testare a diferitelor produse și servicii. Aplic la fiecare campanie ce cred că mi se potrivește, apoi aștept să fiu anunțată dacă am fost selectată pe baza chestionarului completat, a profilului de Facebook, Instagram, YouTube și a blogurilor.

O da, se analizează tot. Însă vreau să ști că BuzzStore nu alege numai bloggeri, ci și oameni ce au numai cont de Facebook și/sau Instagram. Deci dacă vrei să participi și tu, ai șanse să fi selectat.

Campania de testare Fairy Extra+

Campania aceasta a venit la fix, tocmai când mi se termina detergentul Fairy, varianta cu muşeţel. Știu că sună potrivit că tocmai atunci… Ei bine, chiar așa s-a nimerit.

Din momentul când am fost anunțată că am fost selectată pentru testarea noilor formule Fairy Extra+ am încercat să gătesc în așa fel încât să nu murdăresc prea multe vase și să fiu nevoită să cumpăr un alt recipient de detergent de vase până îmi ajungea kit-ul de testare. Și a fost al naibii de greu 😀

De când a început povestea cu Coronavirus am început să gătesc mai mult acasă

Și nu a fost deloc plăcut! 🙁 Asta pentru că:

*am gătit pentru mai multe persoane decât în mod normal
*trebuia să țin cont de nevoile a 3 tipuri de metabolisme
*de fiecare dată se lăsa cu muuuuulte vase de spălat, vase ce rare ori erau spălate destul de repede după murdărire.

Nu spun că detergentul Fairy cu muşeţel nu era eficient. Spun că nu mai eram motivată să mai spăl vasele după cele 3 feluri de mâncare (diferite de fiecare dată) făcute aproape zilnic.


Bucurie la cutie cu noile formule Fairy Extra +

Kit-ul de testare a noilor formule Fairy Extra + conține 3 arome diferite: liliac, citrice și fructe de pădure.

Setul este completat de o mică lavetă roșie cu logo-ul Fairy.

La prima mirosire cel cu liliac mi-a atras atenția, însă în practică, adică la spălarea efectivă a vaselor cel cu miros de fructe de pădure mi-a plăcut mai mult.

Dacă în primele zile am pus câte un recipient la bucătărie pentru testare, săptămâna aceasta le-am lăsat pe toate. Efectiv am acum 3 varienta de detergent de vase Fairy Extra + la chiuvetă. Arată bine 😀 Miros bine <3 Spală și mai bine 🙂

Cu ce este diferit noul Feiry Extra +?

În primul rând mirosul. Nu am cum să trec peste el fără să îl menționez. Dacă cel de citrice nu pot să spun că m-a dat pe spate, fiind o aromă neutră, des întâlnită la produsele de curățenie, cel de fructe de pădure a fost o surpriză plăcută pentru mine. Urmat de cel de liliac. Apropos de cel cu miros de liliac, acesta îmi pare mai degrabă a miros de buchet de flori. Nimic neplăcut, dar nu este liliac.

Spuma acestui produs este diferită. Este mai rezistentă. Se face cumva continuu. Practic nu necesită redozarea detergentului la fel ca variantele trecute. Utilizarea este facilă. Practic te focusezi pe spălarea vaselor în aroma noului detergent de vase Fairy Extra+.

Formula acestui detergent previne depunerile ulterioare de grăsime, făcând pe viitor și mai ușor procedeul de spălare a vaselor. Clătirea este foarte ușoară. Formula noului Fairy Extra + nu este alunecoasă creând situații de tipul vaselor ce alunecă din mână. Acest detergent distruge cu ușurință straturile de grăsime, scurtând timpul de spălare a vaselor.

Și acum mâncareeeee

Adică să mai mă laud și cu ce am gătit, asta dacă tot am avut vase de spălat.

Voi arăta numai preparatele, numele lor nu are relevanță pentru că nu am păstrat rețeta originală 😛

Bucătăria mea nu arată prea bine după găteală 😛

Voi ați testat noile formule Feiry Extra +? În Kaufland am mai văzut cu aromă de bergamote și ghimbir.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: