ioana fodor papioane aurii

Am papioane cu pisicuțe de la Ioana Fodor

Când am de mers la o nuntă apelez la Ioana. Ea este cea care îmi face acele papioane drăguţe de atragem atenţia. Nu că nu am fi noi ăia cu copiii zburdalnici de ne vor ţine minte peste ani şi ani. Însă, papioanele Ioanei sunt şi simpatice şi elegante. Şi de ocazie şi de bună dispoziţie. Da, de bună dispoziţie. Am avut zile în care copiii au cerut “pauanele” (papioanele) cu Miky.

ioana fodor papioane mikypapioane miky

La comanda trecută am avut 3 papioane, din care unul era al soţului. Ţinuta mea pentru nuntă nu agrea papion. Modelul era cu Miky, tocmai pentru empatia ce o generează.

Comanda actuală are model cu PISICI.

papioane cu pisici de ioana fodorpapioane pisici

Pentru că am vrut să fim deosebiţi. Pentru că nu pot să fiu serioasă mereu. Pentru că ne plac pisicile.

Pentru cine nu ştie cine este Ioana, vă invit să vedeţi aici interviul cu ea, luat în august 2017.

Având în vedere faptul că au trecut doi ani de la ultimul interviu, am spus că este cazul să îmi actualizez informaţiile legate de ceea ce meştereşte Ioana, dar să vă prezint şi reuşitele ei.

fodor ioana

– Bună Ioana. Setul cu pisicuţe ne place foarte mult.
– Mi-a făcut mare plăcere să realizez setul family!
– Ai dreptate, acesta este cu adevărat un set family. La ultima comandă eu nu am avut papion. Te rog să îmi spui în câteva cuvinte cum a fost următorul an după ultima noastră discuţie.
– Anul 2018 pentru mine a fost un an cu multe reuşite. La începutul anului am legalizat proiectul meu de suflet. În martie am participat la târgul de la Cluj, organizat de grupul WAHM. A fost o experienţă minunată. Am cunoscut şi am legat prietenii frumoase cu mămici WAHM.
– Dacă tot ai pomenit de WAHM, din cadrul comunităţii ai avut colaborări?
– Am avut două colaborări cu mămici din acest grup. De Crăciun am făcut pachete cadou cu aceste mămici.
– Dacă ar fi să îmi spui 3 paşi importanți în promovarea şi dezvoltarea ta şi a afacerii tale, care ar fi aceştia?
– În luna Martie ar fi primul pas. Am apărut în revista MAMPRENOARE, ediţia nr.1.

mamprenoare cu ioana fodor
În vară a fost pasul cu numărul 2. Mi-am făcut un mic atelier unde realizez cu mare drag minunăţiile pe care le vedeţi pe pagină.

atelier ioana fodorGeorgiana 2Georgiana 3

Pasul 3 a fost în octombrie-noiembrie când am făcut un curs de Competenţe antreprenoriale. În urma cursului am asimilat cunoştinţe ce mă ajută să cresc frumos proiectul meu.
– Cu ce a venit nou 2019?
– În 2019 mi-am făcut pagină de instagram. Am realizat noi produse, printre care câteva borsete, cercei, bentiţe de cap şi multe accesorii.

accesorii bi ioana fodorGeorgiana 6
– Tu ai ideea produsului sau clientul?
– Toate produsele realizate sunt după povestea fiecărui client. Îmi place să realizez accesorii care să reflecte cât mai frumos personalitatea celor ce le poartă.

produse by ioana fodorpapion catelSet Antoinetteset papioane move
– Care este starea ta de spirit în general?
– Sunt foarte fericită şi împlinită că am ales să fiu mămică antreprenoare. Nu este uşor, dar satisfacţia că pot să lucrez în preajma copiilor şi pot să-i supraveghez, compensează toate minusurile unui business.
– Ahaaaaaaaaaaaaaaaaa, deci sunt şi minusuri.
– Cred că acum înţelegi de ce am ezitat de mai bine de 30 de minute să scriu acest răspuns. Deşi sunt foarte împlinită, parcă nu îmi găseam cuvintele să exprim bucuria şi împlinirea mea. Încă am multe de înţeles pentru mine.

Deşi a fost o conversaţie mică, sper că aţi înţeles faptul că papioanele şi accesoriile sunt o afacere în sine. Pe Ioana o găsiţi în Cluj, dar şi pe site-ul acesta şi pe pagina de Facebook

Dacă vrei şi tu accesorii drăguţe, nu ezita să apelezi la Ioana. Cu siguranţă are ceva special pentru tine.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

4 comentarii

 1. Ioana lucreaza impecabil, o recomand ori de cate ori am ocazia. Am comandat si noi un set la ea pe care l-am oferit cadou, extrem de multumita a fost persoana respectiva.

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Ma bucur sa aud ca iti place.

 2. Foarte interesante toate, am dat like paginii. Imi plac mai ales seturile pt familii.

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Si eu le ador.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: