Am nevoie de Necondiționat

Sunt „proaspătă” mămică şi deja nu mă mai gândesc la mine. Acum, totul este pentru ei, copilaşii mei.

Odată ajunsă acasă de la spital, cu bebelușii în braţe, am răsuflat uşurată. Scăpasem de aglomeraţia din salon, mirosurile de medicamente, mâncarea fadă de spital şi de transpiraţie. Ştiam că geamurile îmi sunt umbrite de teiul stufos al vecinei şi camerele parfumate de  florile mele din jardiniere. Surpriza a fost  mare după 3 zile, când am constatat că aveam prea multă lumină în cameră şi aceasta îi deranja pe bebeluși. Atât mi-a luat ca să aşez în camera micuţilor cele necesare lor, începând de la hăinuţele primite, medicamentele şi vitaminele recomandate, cremele şi uleiurile hidratante, „pamperşi”, staţia de supraveghere, dar şi să scot mobila şi obiectele devenite „inutile” în acea cameră. Ieşind în curte, într-un moment când încercam să am o „pauză târzie de cafea”, am constatat că vecina tăiase teiul, pentru că dorea să vândă casă şi noii proprietari erau alergici la tei. Apoi, ducându-mă ţintă la jardiniere să le ud, am avut neplăcuta surpriză să văd florile ofilite şi pisicul poznaş dormind în ele: (Pe semne că am stat prea mult în spital…) Rămasă fără umbră şi flori, mă întorc în casă. Constat aceeaşi căldură aici şi zăpuşeală. Bebeluşii se foiesc în pătuţul lor, semn că sunt şi ei afectaţi. Încerc să aerisesc cumva în cameră, dar este inutil. Vreau umbra necondiţionată, flori colorate şi parfumate necondiţionate, timp de cafea necondiţionat, aer în casă necondiţionat. Aştept să vină soţul acasă din delegaţiile făcute de mine şi îi pasez responsabilitatea copiilor. Mă duc în sufragerie şi evit să deschid calculatorul pentru a nu încălzi şi mai mult camera. Aleg tableta şi mă aşez comod pe covor. Pare mai răcoare aici:). Pornesc jucăria şi caut pe GOOGLE „aer conditionat 12000 BTU cu montaj„. Ajung pe site-ul http://www.aerneconditionat.ro/ și găsesc următoarea listă de producători:

a

Căutând după buget, fiind și acesta Condiționat am ajuns la firma  Yoki și la produsul

YW12IT DC INVERTER 12000 BTU

aer-conditionat-12000-btu-yoki-yw12it

Caracteristicile sunt interesante : untitled

Suprafaţa acoperită este între 25 şi 35 mp. Ne este suficient nouă. Mai găsesc la descrierea produsului şi faptul că are „FUNCŢIONARE SILENŢIOASĂ, atât unitatea interioară cât şi cea exterioară, are în componenţă un înveliş izolator fonic cu rolul de a reduce zgomotul şi de a crea atmosfera de confort dorită.” De asemenea, are un mod de protecţie pentru fluctuaţiile de tensiune, un mod de auto protecţie, conducte de cupru, auto restart, programator On/Off. Ultima funcţie mă încântă foarte tare: P, o voi folosi în momentele când plecăm la plimbare sau la doctor cu bebelușii şi vrem o oază de răcoare în casă: D. Aparatul mai are dezumidificare, anti aer rece şi sistem activ de filtrare. Partea asta cu ACF, adică „ACF reprezintă sistemul activ de filtrare a aerului cu ajutorul generatorului de ioni pozitivi încorporat în unitatea interioară şi a filtrelor speciale. Astfel, întreaga familie este protejată împotriva inhalării unui aer poluat de microparticule şi microorganisme”, trebuie să i-o explic şi mamei, căci ea crede că aerul condiţionat adună şi împrăştie multe microparticule.: P. Cu aceste funcţii, sigur ne va face traiul în casă mai bun.: D După o zi de muncă sau  somnicul bebeilor, un aer fără poluanţi, microparticule şi umezeală, este respirat de către cei dragi: D.

Fac pauză să dau să pape bebelușilor şi între timp apare şi soţul. Când vede sigla

logo1

magazinului, îmi spune entuziasmat că șeful lui a folosit aceeași marcă la serviciu și este tare încântat de ea. Chiar îmi prezintă schema de lucru a firmei:

untitled2

Faptul că magazinul Aer Neconditionat are o vechime de 10 ani pe piață și ingineri bine pregătiți, mă face să cred că am ales marca și produsul potrivit nevoilor noastre. Aruncă și soțul o privire asupra produsului ales de mine și îmi susține alegerea. Dăm finalizare comandă și așteptăm sosirea apratului de aer condiționat ce ne va oferi o stare de bine NeCONDIȚIONATĂ, atât nouă, cât și bebelușilor noștri, ce au nevoie de un start bun și sănătos în viață.

Lasă un răspuns